Jungle Book Jive tijdens volgend jaarpas event in Disneyland Paris


Translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Disneyland Paris heeft vandaag op hun instagram account van de jaarpassen ons proberen warm te maken voor de volgende “Soirée Pass Annuel” door een afbeelding te posten van de Jungle Book Jive. Meer informatie dan het feit dat het de 10de keer is dat er een Jaarpasevent is werd er niet gegeven. Er is ook geen datum gedeeld wanneer het event zou plaatsvinden.


Normaal zouden er begin 2023 ook opnieuw opnames zijn voor de volgende Annual Pass Showtime voor op YouTube, hoogstwaarschijnlijk gaan we daar dan meer informatie krijgen voor dit event. Heel wat thema’s hebben al aan bod gekomen tijdens de Annual Pass Showtime, maar de Jungle Book Jive kwam nog nooit aan de beurt ondanks dat het een favoriet is bij de fans. Eind 2019 was er wel een kleinschalige opvoering van The Jungle Book Jive tijdens het Disneyland Park Celebrations event Annual Pass Event.


Jungle Book Jive krijgt nieuwe kans na pandemie afgelasting

Door de pandemie hebben we helaas maar 1 zomer van de Jungle Book Jive, die binnen het kader van het Lion King & Jungle Festival viel, kunnen genieten. Een tweede seizoen heeft niet kunnen plaatsvinden ondanks dat er veel moeite werd gedaan door Disneyland Paris om de show naar een andere locatie te verplaatsen. De show had tijdens de eerste heropening van Disneyland Paris te zien moeten zijn in de voormalige stunt-show arena in het Walt Disney Studios Park en er werden nog tot bijna de laatste dag grote repetities gehouden. Maar door massale besmettingen in het entertainment team werd de Jungle Book Jive helemaal afgeschaft.PixieDust.be

Jungle Book Jive

Wil je ook graag naar dit event?


Wil je graag ook naar Disneyland Paris voor dit soort events met veel sfeer en entertainment? Het enige dat je moet doen is een Infinity of Magic Plus jaarpas kopen en dat kan tegenwoordig heel makkelijk online !


Meer info >Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com