Kasteel Disneyland Paris krijgt een grote renovatie binnenkort

Sleeping Beauty Castle krijgt vanaf  januari 2021 een grote renovatie! Een imposant dekzeil zal het hele kasteel in deze periode bedekken.

Als het klaar is, kunnen gasten verwachten dat dit iconische symbool van Disneyland Parijs sprankelender dan ooit zal zijn! De teams van Walt Disney Imagineering en Construction zijn al twee jaar aan het voorbereiden om ervoor te zorgen dat het kasteel zorgvuldig wordt gerenoveerd volgens de uitzonderlijke normen van een icoon dat Disneyland Parijs zo dierbaar is. Tracy Eck, artistiek directeur van Disneyland Park, legde uit dat de teams zich voor dit project hebben omringd met de beste vakmensen van Frankrijk. “Voor de daken werken we bijvoorbeeld met ambachtslieden die ook aan historische monumenten werken”, aldus Tracy Eck.
Om het visuele aspect van het Kasteel van Doornroosje en de beleving van de gast tijdens de verbouwing te behouden, wordt een themadoek geplaatst waarop het Kasteel tijdens de verbouwing wordt vertegenwoordigd en volledig bedekt. Gasten kunnen nog steeds door Sleeping Beauty Castle gaan om toegang te krijgen tot Fantasyland vanuit Main Street U.S.A. of toegang tot de winkels in het kasteel tijdens de verbeteringsperiode.
Deze renovatie is een voortzetting van de inspanningen van Disneyland Paris om gasten een steeds meer meeslepende en hoogwaardige ervaring te bieden, en maakt deel uit van een investeringsstrategie voor het vernieuwen en verfraaien van het resort.

(meer info volgt)

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com