Kerst- en Oudejaarsavond menu’s & entertainment Disneyland Park!

Kerstavond en Oudejaarsavond in Disneyland Parijs is er eentje met festiviteiten en speciale sterren! Of met familie of vrienden, zullen onze gasten tijdens het feest vieren de kans krijgen om lekkere menu’s te proeven in één van de restaurants van het Disneyland Park.


Het programma:


Gasten zullen opgewonden zijn als een groot aantal Disney-karakters, zoals Mickey, Minnie, Genie, Peter Pan, Jack Sparrow, of zelfs de Disney Prinsessen, hun opwachting maken in 5 restaurants in het Disneyland op 24 december. De Kerstman, muzikanten, tovenaars, en artiesten met ballonnen zullen ook aanwezig zijn. Herinneringen van deze magische avond zullen onvergetelijk zijn!


  • Auberge de Cendrillon: diner wordt geserveerd om 18:30 uur
  • Captain Jack’s – Restaurant des Pirates: diner wordt geserveerd om 6:30 en 9:30 uur
  • Plaza Gardens Restaurant: diner geserveerd om 6:30 en 9:30 uur
  • Restaurant Agrabah Café: diner geserveerd om 6, 7 en 8 uur
  • Walt’s – een Amerikaans restaurant: diner wordt geserveerd om 6:30 en 9:30 uur

Voor de Oudejaarsavond festiviteiten, zullen Mickey, Minnie, Goofy, Pluto, Aladdin, en de Disney Prinsessen hun opwachting maken in zes restaurants van het Disneyland Park, vergezeld van muzikanten, tovenaars, dansers en artiesten met ballonnen.


  • Auberge de Cendrillon: diner geserveerd om 8 uur
  • Captain Jack’s – Restaurant des Pirates: diner geserveerd om 8:30 uur
  • Plaza Gardens Restaurant: diner geserveerd om 6:30 en 9:30 uur
  • Restaurant Agrabah Café: diner wordt geserveerd om 7:30, 8:30 en 9:30 uur
  • Walt’s – een Amerikaans restaurant: diner wordt geserveerd om 6:30 en 9:30 uur

Gasten zullen niet alleen een heerlijke kerst of nieuwjaarsavond doorbrengen in onze restaurants. Ze kunnen ervoor kiezen om door Halloween te worden behekst, betoverd te worden door kerst of verblind te worden door het 25 jarig bestaan ​ – of al drie! – tijdens de prachtige, reusachtige en unieke parade, om 8:30 uur in het Disneyland Park.


Aangezien het vuurwerk om middernacht deze droomachtige viering van het vakantieseizoen afwikkelt, zullen de ogen van kinderen en volwassenen oplichten, evenals de lucht over Disneyland Paris!


Oudjaarsavond: € 49 per persoon. Unieke prijs voor volwassenen en kinderen (3-11 jaar oud). Gratis voor kinderen jonger dan 3 jaar. Toegang tot het Disneyland Park vanaf 5 uur voor gasten met een geldig ticket voor de avond. Om tickets te bestellen ga naar http://booking.pixieddust.beGeef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com