Kerstseizoen 2017 in Disneyland Paris groter dan ooit

Kerst in Disneyland Paris is jaarlijks een groots aangepakt seizoen met veel decoraties en een ruim aanbod aan speciale shows & parades. Maar dit jaar gaat Disneyland Paris nog een stapje verder, niet alleen in het Disneyland Park kan je opnieuw van het Kerstseizoen genieten, dit jaar stapt ook het Walt Disney Studios Park mee in het kerstverhaal.

Vanaf dit jaar kan je dus in beide parken terecht voor sfeervolle dagen tijdens het bijna 2 maanden durende Kerstseizoen. Het kerstseizoen begint dit jaar op 11 november 2017 tot 7 januari 2018. Een overzicht van wat je er kan van verwachten:

KERST IN HET WALT DISNEY STUDIOS PARK
NIEUW: Goofy’s Incredible Christmas
In het Walt Disney Studios Park wordt The Twilight Zone Tower of Terror™ het decor voor een spectaculaire avondshow. Goofy’s Incredible Christmas is een avondshow met verbluffende speciale effecten, lasers en Disney Figuren die het Hollywood Tower Hotel in vuur en vlam zetten met een ongelooflijk kerstverhaal.
NIEUW: Sing me a Merry Christmas!
Ook overdag beleef je de magie van kerst in het Walt Disney Studios Park. Meerdere keren per dag is er een grootste muzikale productie met beroemde Disney Figuren te zien op het Production Courtyard podium. Zij nodigen je uit om de meest bekende kerstliedjes mee te zingen. Daarnaast ontmoet je overdag in het Walt Disney Studios Park Mickey en Minnie in hun mooiste kerstoutfits en Goofy, die trots zijn kerstmanpak draagt.
EEN MAGISCHE KERST IN HET DISNEYLAND PARK
Dit jaar vieren we ook weer kerst in het Disneyland Park met de magische kerstparade, betoverende versieringen en onvergetelijke ontmoetingen met de Disney Figuren.
Ontdek Disney’s Christmas Parade Voor de 25e verjaardag ontdek je iedere dag in het Disneyland Park de nieuwe Disney Stars on Parade met de iconische draak. Daarnaast komt ook dit jaar Disney’s Christmas Parade twee keer per dag terug! Kijk je ogen uit als Mickey, Minnie, Donald, Goofy, Woody en Buzz Lightyear door Main Street, U.S.A.® voorbijrijden op hun adembenemende paradewagens met een schitterende kerstversiering.
NIEUW: A Merry Stitchmas
Reken maar op te gek veel vrolijkheid als de Disney Figuren zich opmaken voor het kerstfeest op Royal Castle Stage. De ondeugende buitenaardse Stitch voert Mickey, Minnie, Donald en een heleboel andere beroemdheden mee in deze wintershow boordevol kerstgevoel.
NIEUW: Mickey’s Christmas Big Band
Er is nog een nieuwe show in het warme en gezellige Videopolis: Mickey’s Christmas Big Band, een fantastisch live concert. Mickey en Minnie hebben een live koor en een swingende jazz bigband bijeen gebracht en zij vinden het ontzettend leuk als je mee wilt zingen met deze eeuwig stralende kerstklassiekers.
The Enchanted Advent Calendar van 1 – 25 december.
Elke ochtend ontwaakt de magie van kerst tijdens The Enchanted Advent Calendar, een magisch evenement voor het Kasteel van Doornroosje.
Magische ontmoetingen en betoverende versieringen in het Disneyland Park.
Zodra je het Disneyland Park binnenkomt word je verwelkomd door betoverende sneeuwpoppen in de vorm van Disney Figuren. Ook valt er elke dag sneeuw in Main Street, U.S.A. en kun je Marie van De Aristokatten, Dagobert Duck, Stampertje, Miss Bunny en vele andere Disney Figuren ontmoeten!
De Kerstman heeft besloten om dit jaar weer naar Fantasyland in het Disneyland Park te komen, tot en met 25 december neemt hij zijn intrek in Meet Mickey Mouse.
De kerstboom wordt verlicht tijdens Mickey’s Magical Christmas Lights.
Mickey, Minnie en hun vriendjes gaan samen met de Kerstman voorop in de vrolijke sing-along en steken de lichtjes in de reusachtige kerstboom op Town Square aan!
NIEUW: COCO, de nieuwe Disney•Pixar animatiefilm, in de spotlight in Disneyland Paris.
Ontdek de marionet van Miguel, de held uit COCO, bij Fuente del Oro in Frontierland in het Disneyland Park.
De helden van Frozen zijn terug voor een onvergetelijke kerst.
Warm je stembanden alvast op voor een vrolijke Frozen Sing-Along met koningin Elsa, prinses Anna en hun vrienden uit Arendelle. Swing mee met de supercoole melodieën als de beroemde zussen en Olaf je meevoeren door de bekendste liedjes uit Frozen. Geniet van de Scandinavische sfeer op het marktplein, waar je nog veel meer vakantieplezier kunt beleven.

BOEK NU JE VERBLIJF in Disneyland Paris voor het aankomende Kerstseizoen 2017

En geniet van de najaarsaanbieding -30%. BOEK VOOR 28 september 2017 voor aankomsten vanaf 16 oktober t/m 7 januari 2017.

Ga naar het Tickets & Reservations Center voor Disneyland Paris & Walt Disney World voor uw reservatie

PixieDust.be


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com