Komt attractie Tron naar Disneyland Paris of niet ??

De website Looopings beweert dat de Tron attractie uit Shanghai Disneyland binnenkort naar Disneyland Paris komt. Zij zouden een aanvraag gezien hebben bij fabrikant Vekoma die het ritsysteem zou leveren. Dat het thema “TRON” van de gelijknamige film naar Disneyland Paris zou komen is weinig waarschijnlijk, maar het kan ook dat dezelfde attractie in een andere vorm of ander thema naar Parijs komt. Aangezien Disneyland Paris zelf al heeft aangegeven volledig te willen inzetten op Marvel, zou deze attractie misschien in een gedaante van een Marvel comic kunnen gebouwd worden, denk maar aan Captain America. Intussen werd dit nieuws ook overgenomen voor de Belgische krant “Het Laatste Nieuws“.

Vandaag heb ik de communicatieafdeling van Disneyland Paris gecontacteerd. Zij bevestigen noch ontkennen deze eventuele nieuwe attractie voor Disneyland Paris en benadrukken dat dit een ‘gerucht’ is en dat er niet verder gecommuniceerd wordt over geruchten.

Volgens de website die het gerucht publiceerde spreekt men van een opening in 2021. Dat zou dan hetzelfde jaar zijn dat ook de, reeds bevestigde, Tron attractie in het Magic Kingdom in Walt Disney World zou worden geopend. Ofwel gaan ze deze twee attracties tezelfdertijd bouwen waardoor er misschien een contract afgesloten werd om een gelijkaardige attractie te bouwen op de 3 verschillende continenten waar Disney parken heeft USA, Europa & Azië. Ofwel is er verwarring ontstaan bij Vekoma tussen plannen voor Disney World en voor Disneyland Paris. Het zal afwachten worden wat er zal gebeuren, maar voorlopig zijn er nog geen concrete aanwijzingen die aantonen dat deze attractie er zal komen.

One thought on “Komt attractie Tron naar Disneyland Paris of niet ??

  1. Ik hoop van niet. Hoop altijd dat ze ooit werk gaan maken voor een water attractie.

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com