Krijg Disney+ op kosten van Disneyland Paris


Translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.


Krijg Disney+ cadeau:

Disney heeft een gloednieuwe promotie gelanceerd voor gasten die Disneyland Paris bezoeken, waarmee ze gratis een jaarabonnement op Disney+ kunnen krijgen, hoewel dit alleen beschikbaar is voor nieuwe of terugkerende Disney+ -abonnees.

Deze aanbieding is beschikbaar voor gasten van 18 jaar en ouder die woonachtig zijn in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Italië, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Zwitserland, België, Portugal en Denemarken.PixieDust.be

12 maanden bij een verblijf: Boek een verblijf in een Disney Hotel en krijg 12 maanden GRATIS Disney +


PixieDust.be

3 maanden bij toegangstickets: Koop toegangstickets voor minstens €70 en krijg 3 maanden GRATIS Disney+


PixieDust.be

30 dagen bij een Jaarpas: Koop of verleng een jaarpas en krijg 30 dagen GRATIS Disney+Algemene voorwaarden

Je bent op de website voor België, je Disney+ abonnement zal alleen in dit land beschikbaar zijn. Wanneer je je Disney+ abonnement in een ander land wilt gebruiken, ga dan naar de website voor dit land.

Geldig voor boekingen gemaakt in de periode vanaf 21 juni 2022.

Geldig voor gasten van 18 jaar en ouder die wonen in Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Italië, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Zwitserland, Portugal en Denemarken:
• Wanneer je een verblijf (hotel + tickets) of een losse kamerovernachting boekt in een Disney Hotel in Disneyland Paris of in Villages Nature Paris, krijg je een Disney+ abonnement cadeau voor 12 maanden.
• Wanneer je één of meer Disneyland Paris toegangstickets koopt ter waarde van minstens €70, krijg je een Disney+ abonnement cadeau voor 3 maanden.
• Wanneer je een Jaarpas koopt of verlengt, krijg je een Disney+ abonnement cadeau voor 30 dagen.

Toegangstickets voor speciale evenementen en tickets die bij de ingang van de Disney Parken worden gekocht, komen niet in aanmerking voor deze aanbieding, met uitzondering van tickets met speciale tarieven voor gasten met een beperking die verkrijgbaar zijn bij de ingang van de Parken.

Deze aanbieding is beperkt tot één (1) Disney+ abonnement per boeking. De aanbieding is beschikbaar zodra de boeking is bevestigd, ongeacht het aanbetaalde bedrag.

Deze aanbieding is alleen beschikbaar voor nieuwe en voor terugkerende Disney+ abonnees. Disney+ abonnementen van 12 maanden en 3 maanden gaan in binnen 48 uur na jouw boeking en verlopen op de datum die wordt vermeld in de activeringsmail of het webformulier. Disney+ abonnementen van 30 dagen gaan pas in nadat ze door de gast zijn geactiveerd en kunnen worden ingewisseld tot de vervaldatum die wordt vermeld in de activeringsmail of het webformulier.
Zie de vervaldatum van het aanbod in je activeringsmail. Je kunt activeren door te klikken op de link in de e-mail. Voor de activering is het noodzakelijk dat je een Disney+ account aanmaakt met een geldig e-mailadres en de Disney+ abonnementsovereenkomst aanvaardt. Je kunt de Disney+ abonnementsovereenkomst bekijken op https://www.disneyplus.com/nl-nl/legal/subscriber-agreement. Voor een abonnement op Disney+ zijn een compatibel internetapparaat en een internetverbinding vereist. De activering is eenmalig en niet overdraagbaar. Het aanbod is ongeldig waar verboden. Zij kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen, vouchers, kortingen of promoties. Het aanbod kan niet worden terugbetaald of ingewisseld voor contant geld of andere goederen of diensten en kan niet worden verkocht, overgedragen, geruild of gecrediteerd voor de aankoop van andere abonnementen en wordt niet gehonoreerd indien verkregen van een derde partij.

Het abonnement op de Disney+ service wordt afgesloten met Disney+ en valt onder de Disney+ abonnementsovereenkomst en het privacybeleid die beschikbaar zijn op https://www.disneyplus.com/nl-nl/legal/subscriber-agreement. Het Disney+ abonnement wordt aan het einde van de abonnementsperiode automatisch verlengd op maandelijkse basis tegen de lokaal geldende abonnementsprijs, tenzij het abonnement wordt opgezegd. Je kunt je Disney+ abonnement op elk moment opzeggen op de Disney+ website. Gebruik de link naar de lokale abonnementsovereenkomst om de volledige Disney+ voorwaarden te bekijken.

Wanneer je rechtstreeks bij Disneyland Paris boekt, ontvang je binnen 1 week na de bevestiging van je boeking een e-mail met een Disney+ activeringslink.

Wanneer je Disneyland Paris tickets of een verblijf (hotel + tickets) boekt bij een reisadviseur of wederverkoper, moet je een online-formulier invullen om een e-mail met de activeringslink voor je Disney+ aanbieding te onvangen. Neem voor meer informatie rechtstreeks contact op met deze derde verkoper.Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com