Krijgt Disneyland Paris binnenkort nieuw Fastpass syteem?

Bezoekers van het Shanghai Disney Resort in China zullen binnenkort een smartphone-app gebruiken om een ​​tijd te reserveren om hun favoriete attractie te bezoeken zonder langdurig te wachten – zonder extra kosten.


Maar sommige Disney-fans zijn geïrriteerd omdat het Disneyland Resort in Anaheim in juli een soortgelijke app heeft gelanceerd tegen een kostprijs van $ 10 per dag. Het verschil tussen de twee is dat de Disneyland app – genaamd Maxpass – wordt geleverd met gratis downloads van Photo Pass foto’s. De app van Shanghai heeft dit niet.


 


Zowel het Disneyland-resort in Anaheim als het park in Shanghai hebben Fastpass kiosken in de parken waar bezoekers een papieren ticket kunnen krijgen die later in de dag een tijdje reserveren zonder een lange rij te wachten.


Met de digitale systemen kunnen bezoekers een tijd reserveren voor een attractie zonder de kiosken te bezoeken.


Onlangs werd in Disneyland Paris getest of een Fastpass bij Phantom Manor haalbaar was en ook het Photo Pass systeem werd er flink uitgebreid en gepromoot. In het Walt Disney Studios Park is er intussen reeds op vele plaatsen gratis WIFI te vinden, waardoor het niet lang meer kan duren vooraleer we waarschijnlijk ook in Disneyland Paris een update krijgen voor het Fastpass systeem.


Benieuwd of we in Disneyland Paris het gratis systeem van Shanghai Disneyland krijgen of de betalende optie zoals in Disneyland Californië.


 


PixieDust.be
One thought on “Krijgt Disneyland Paris binnenkort nieuw Fastpass syteem?

 1. Dit gaat allemaal behoren om Disneyland Paris haar RFID Magicpass Systeem.
  Vanaf oktober zouden die kaarten voor alle Disney hotel gasten in gebruik genomen worden.
  En de installatie van Wi-Fi in het Disneyland Park is ook al begonnen want er zijn een aantal modems op Main Street gespot.

  De App zou dan de mogelijkheid krijgen van het boeken van FP ,een tafel in een restaurant te reserveren en om een Persoonlijk account aan te maken.
  Maar als ze in Europa zot zijn om 5a10 Euro/dollar per dag en per persoon te willen betalen voor de Maxpass denk ik niet.
  Hoe dan ook, het Technisch project in Parijs verloopt vlot.

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com