La Grange at Billy Bob’s in Disney Village (Review 2022)

Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Wie dacht dat Disney Village geen buffet restaurant heeft is helemaal fout aangezien op de 3de verdieping van Billy Bob’s Country Western Saloon gasten kunnen genieten van een Tex-Mex all-you-can-eat buffet.

Ontvangst: 4/5

Bij het aankomen bij Billy Bob’s zijn er 2 rijen: één voor de bar op de begane grond (rechts) en één voor het buffet op de 3de verdieping waar een medewerker de mensen begroet en de lijst met de reservaties bekijkt en je daarna verwijst naar de 3de verdieping van het restaurant.

Voor mensen die moeite hebben met trappen is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een lift aangezien je heel wat trappen moet doen om tot aan het restaurant te geraken. Eenmaal boven moet je eerst te betalen en mag je één drankje kiezen inbegrepen in de prijs, na het betalen begeleid een medewerker je naar een tafel in het restaurant.

Ondanks dat er een zeer grote groep schoolkinderen voor ons naar binnen ging waren we zeer snel geholpen en kregen we ook zeer snel een gratis karaf met kraantjeswater extra aan tafel gebracht, gedurende de avond kwamen medewerkers ook altijd vlug onze tafel afruimen als we opnieuw iets gingen halen van het buffet.

La Grange at Billy Bob's

Aanbod / Eten : 3 /5

Als kind, al reeds enkele jaren geleden, ben ik al een paar keer geweest in dit restaurant aangezien het vroeger makkelijker toegankelijk zonder reservatie maar sinds de komst van het reservatiesysteem voor restaurants in de Disneyland Paris app is het een stuk moeilijker om spontaan een restaurant binnen te lopen. Mijn verwachtingen waren niet zo groot door eerdere ervaringen maar we testen om de zoveel tijd graag eens alle restaurants om onze ervaringen te delen op sociale media.

Voor hetzelfde bedrag gaat onze voorkeur dan toch naar andere buffet restaurants waaronder Chuck Wagon Café aangezien er naar onze mening in Cheyenne toch meer keuze was dan hier. Het aanbod aan desserts was ruim voldoende met zelfs een aparte tafel met gethematiseerde desserts voor de 30ste verjaardag, een tafel verder waren er ook nog niet gethematiseerde snacks zoals ijs, vers fruit, kaas, pudding en taarten.

Over het algemeen waren we wel tevreden over de kwaliteit van het eten.

Thematisatie: 2/5

De thematisatie is zeer vergelijkbaar met Chuck Wagon Café in Disney’s Hotel Cheyenne en het fastfood restaurant Cowboy Cookout Barbecue in het Disneyland Park en ook met de vroegere Buffalo Bill’s Wild West Show. Net zoals de rest in Disney Village voelde het restaurant een beetje verouderd en waren de ramen met uitzicht over Disney Village niet helemaal proper. Het is duidelijk dat deze locatie oorspronkelijk niet bedoeld was als restaurant, hier was er vroeger een openlucht terras. Je krijgt dus het gevoel van in een soort pop-up restaurant te zitten.

Het valt ons op als ze in Disneyland Paris weinig aandacht besteden aan een area of in dit geval een restaurant om het up-to-date te houden dat er al grotere plannen om tafel liggen om hier een renovatie uit te voeren. Intussen is het officieel dat Disneyland Paris binnenkort Disney Village helemaal wilt veranderen, we verwachten dan ook dat dit restaurant waarschijnlijk zal verdwijnen of een make-over zal krijgen. Het zou niet het enige restaurant zijn die op de planning staat, deze week werd ook gemeld dat Planet Hollywood zal verdwijnen en eerder al dat Café Mickey plaats zal maken voor een nieuwe Franse brasserie ‘Rosalie’.

PixieDust.be

Prijs / Kwaliteit: 2/5

Het belangrijkste van eender welke ervaring is de verhouding tussen de prijs dat je betaald en de kwaliteit dat je krijgt. Bij dit buffet waren wij eerder ontevreden, niet vergeten dat dit een buffet is van 38 euro per persoon met 1 drankje. Het aanbod van het eten was echt beperkt en zeker niet voor iedereen wat wils, zeker bij de hoofdgerechten was er niet heel veel keuze, bij de desserts was er dan weer keuze genoeg. Als wij het vergelijken met andere buffetten dat wij gedaan hebben in Disneyland Paris vonden wij bijvoorbeeld het buffet in Disney’s Hotel Santa Fé beter volgens dat het ook goedkoper is dan bij La Grange. En als je het vergelijkt met het buffet in Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel (die weliswaar enkele euro’s duurder is) is het verschil toch groot. Het eten op zich was niet slecht, het is eerder de beperkte keuze en het aanbod in combinatie met de plaats waar je zit die de score voor ons naar beneden haalt.

PixieDust.be
Prijzen: Zomer 2022

Totaal: 2,7/5


VIDEO: La Grange at Billy Bob’s in Disney Village (Review 2022)


PixieDust.be

Eten in de Disney Parken en Disney Village:

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com