Laagseizoen vanaf maandag met gesloten attracties

Het drukke kerstseizoen is bijna voorbij wat betekend dat we aan het laagseizoen beginnen in Disneyland Paris. Het laagseizoen is relatief wat slechts binnen 1 week begint “Star Wars Season of the Force” wat extra bezoekers naar Disneyland Paris lokt. Toch zien we een grote terugval van het entertainment aanbod in de parken en gaan er ook enkele attracties dicht voor onderhoud.


Dit weekend zijn er nog een groot aantal shows te zien in het Disneyland Park zoals de Frozen Sing Along show, Mickey’s Christmas Big Band, Merry Stitchmas, Disney’s Christmas Parade, …. maar vanaf komende maandag moeten de gasten het stellen met enkel Disney’s Stars On Parade en Illuminations op het einde van de dag.


Ook in het Walt Disney Studios Park is er, met het verdwijnen van het kerstentertainment en de tijdelijke pauze voor Mickey and the Magician, nog weinig live entertainment te vinden. Maar hier is dit slechts zeer tijdelijk want vanaf zaterdag 13 januari 2018 gaat hier het tweede seizoen van “Star Wars Season of the Force” van start.


Ook enkele attracties sluiten tijdelijk de deuren, het grootste aantal daarvan in het Disneyland Park. Het hoogtepunt hier is Phantom Manor die zondag zijn laatste gasten ontvangt om daarna te sluiten tot in oktober voor een grote renovatie en update


Daarnaast sluiten ook attracties zoals Autopia, Thunder Mesa Riverboat Landing, Pocahontas Village, Casey’s Jr The Little Circus Train, Le Pays des Contes de Fées en het Frontierland Depot. De Chaparral Stage in Frontierland zal worden afgebroken om plaats te maken voor een nieuw theater wat er voor zal zorgen dat er hier voor langere tijd geen shows te zien zijn. In het Walt Disney Studios Park is Studio Tram Tour tijdelijk gesloten alsook nog altijd het Cinemagique theater.


Lijst met gesloten attracties & renovaties >Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com