Le Rendez-Vous Gourmand keert terug deze zomer in Disneyland Paris

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

De eetkraampjes van het zomerse Food & Wine festival “Le Rendez-Vous Gourmand” zijn opnieuw verschenen in het Walt Disney Studios Park en dat betekent dat we deze zomer opnieuw kunnen genieten van Franse en Europese specialiteiten. Het is momenteel wel nog afwachten op een officiële startdatum maar het festival zou ergens in Juni 2022 van start moeten gaan.

Le Rendez-Vous Gourmand
Archief Foto

Dit jaar keren de favoriete chalets van de gasten en hun kenmerkende gerechten terug. Aan de Franse kant, zullen we Savoy en zijn zeer populaire raclette en ham sandwich, Bretagne en zijn galetten, crêpes en ciders, de Elzas en zijn zuurkool, en de West Indies met een sappige kip colombo vinden.

Europa wordt vertegenwoordigd door België en zijn populaire verse friet, Spanje en zijn paella, Italië en zijn tiramasu. Veganistische gerechten worden opnieuw aangeboden in een speciale chalet met een aanbod zoals Buddha Bowl en falafels. Gasten kunnen genieten van een selectie van bieren in de Bistrot de l’été.

Tijdens voorbijgaande edities waren er ook muziekgroepjes, accordeonisten en een fruitbeeldhouwer, als een soort gelijke activiteiten ook op het programma staat dit jaar in onduidelijk aangezien het Franse Disney resort alles van kleinschalig live entertainment heeft afgeschaft sinds de pandemie.


MENU’S:

Le Rendez-Vous Gourmand keert terug deze zomer in Disneyland Paris
Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com