The Lion King: Rhythms of the Pride Lands will return soon

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.


Er waren al een tijdje geleden geruchten dat Disneyland Paris van plan was om opnieuw meer entertainment terug te brengen naar de Disney Parken, en vandaag bevestigt Disney dat de populaire show Lion King: Rhythms of the Pride Lands in het Frontierland Theater zal terugkeren vanaf 23 oktober 2021.

Exact één jaar geleden deed Disneyland Paris ook al een poging om The Lion King: Rhythms of the Pride Lands terug te brengen samen met The Jungle Book Jive omdat het Lion King & Jungle Festival een groot succes was in de zomer van 2019.

Op 15 augustus 2020 ging het 2de seizoen van The Lion King show in het Frontierland Theater van start met enkele gezondheidsmaatregelen en je moest een reservatie hebben met de Lineberty App om het theater te mogen betreden.

Enkele dagen later waren er al voorstellingen geschrapt “wegens onvoorziene omstandigheden” (waar Disney later nooit over heeft gecommuniceerd), een dag later was de show opnieuw te zien. Niet lang na de eerste problemen had Disneyland Paris besloten om zowel The Lion King: Rhythms of the Pride Lands en The Jungle Book Jive volledig te annuleren ondanks alle voorbereidingen. De annulatie was een grote shock voor vele fans en voor de hele entertainment afdeling van Disneyland Paris.

Ondertussen is de omgeving van het theater een spookstad geworden met het Frontierland Depot gesloten en het theater dat momenteel leeg staat maar dat zal veranderen vanaf 23 oktober 2021. Hoe lang de show zal blijven is niet bekend momenteel, maar het is zeer fijn dat deze show zal terugkomen zonder dat er een festival of seizoen voor moet zijn.🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com