4 thoughts on “Live Photo Nieuwsverslag – 15 Mei 2016

  1. Oei, dat zijn nogal wat plekken waar er gewerkt wordt. En nogal wat plaatsen waar werk nodig is! Ik stel mijn bezoekje wel uit tot volgend jaar. Ik wil sowieso Big Thunder Mountain kunnen bezoeken. 🙂

  2. Als je alle werken ziet, vraag ik me af welke wachttijd het gaat zijn als het echt druk word. Zoals jullie of augustus. Ga dan normaal ook, ma ga passen!! Zal september, en december worden

  3. Ik denk dat er sowieso wat minder bezoekers gaan zijn. Het toch redelijk bekend momenteel dat er heel wat renovaties aan de gang zijn, dus er gaan wel wat mensen hun bezoek een beetje uitstellen denk ik. Eigenlijk hoop ik dat voor DLP, want anders zal het in augustus een groot probleem zijn, want da’s een maand dat ik sowieso altijd probeer te vermijden. Juli valt meestal nog mee, maar augustus is niet te doen.

  4. I’m still looking forward to my trip in July even with the refurbishments. Frontierland is my favourite so its sad to hear its mostly boarded up but I’m looking forward to seeing the show in the lucky nugget and phantom manor.

Comments are closed.

Chinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianJapaneseSpanish
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com