Lokale bedrijven helpen mee om de nieuwe Cars attractie van Disneyland Paris te creëren

Bij de nieuwe attractie Cars ROAD TRIP van Disneyland Parijs worden gasten langs de legendarische snelweg Route 66 in Amerika vervoerd om een ​​glimp op te vangen van enkele van de gekke attracties langs de weg en om enkele van de meest sympathieke personages uit de film te ontmoeten. Het eigenzinnige decor van Cars komt tot leven dankzij de expertise van de kleine lokale bedrijven waarmee Disneyland Paris en zijn Imagineers jarenlang hebben samengewerkt.

Genesteld in de Catastrophe Canyon van de voormalige Studio Tram Tour, die een nieuwe naam heeft gekregen voor de wereld van Cars, zal een blauwe oplegger met het merk Dinoco, voor de racesponsor die bekend is bij fans van de populaire Disney- en Pixar-franchise, bezoekers groeten. Deze vernieuwde scène werd met name mogelijk gemaakt door Axyon en Carolaux-Paradis, lokale KMO’s – ‘kleine en middelgrote ondernemingen’ – gevestigd in het omliggende departement Seine-et-Marne, en is een geweldig voorbeeld van wat Disneyland Parijs heeft kunnen bereiken met zijn lokale leveranciers ondanks de uitdagingen van het afgelopen jaar.“We hebben geholpen om een ​​echte Amerikaanse truck te transformeren, zodat deze één van de toekomstige iconen van de attractie zou kunnen worden. We hebben met name alle vereiste animatiemechanismen ontworpen, gebouwd, getest en geïnstalleerd en vervolgens een kraan van 250 ton gebruikt om de truck in de canyonscène te hijsen, ”zegt Philippe Barbot, hoofd van Axyon. Het ingenieursbureau, gecertificeerd door het Ministerie van Onderzoek en gevestigd in Collégien, ontwierp ook animatiemechanismen voor andere beroemde Cars-helden die tijdens de attractie zichtbaar zullen zijn.

“We hebben een vertrouwensband opgebouwd, gebaseerd op dialoog en uitwisseling. Dit werd vooral geïllustreerd met COVID-19. Toen de eerste lockdown werd afgekondigd, nam de leiding van Imagineering onmiddellijk contact met me op om te zien wat de beste manier zou zijn om samen verder te gaan met inachtneming van de overheidsbeperkingen. Als gevolg hiervan zijn we nooit gestopt met nauw samen te werken en Disneyland Paris heeft altijd geluisterd. “

Carolaux-Paradis, een plaatselijke carrosseriebedrijf, heeft ook de buitenkant van de truck en de omliggende rekwisieten in de Catastrophe Canyon-scène gerenoveerd en opnieuw geverfd, evenals de voertuigen van de Studio Tram Tour. Voor Christophe Gomy, de mede-eigenaar van het bedrijf die al 25 jaar met Disneyland Parijs werkt aan projecten zoals het Space Mountain-canon, is de gestage werkdruk op het resort meer dan welkom.“Ondanks de huidige ongekende situatie konden we onze samenwerking met Disneyland Paris voortzetten en alle gezondheids- en veiligheidsmaatregelen respecteren. Ons werk voor het resort heeft ons waarschijnlijk in staat gesteld om het beter te doen dan velen in onze sector”, zegt de heer Gomy . Naast lokale leveranciers blijft Disneyland Paris samenwerken met Franse bedrijven of internationale bedrijven die produceren in Frankrijk, die de meeste inkoop- en Corporate Alliance-contracten van de bestemming vertegenwoordigen.


Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com