Luca maakt een plons in Disneyland Paris met nieuwe geïnspireerde restaurantruimte


(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Andiamo! Geïnspireerd door de Pixar-film, brengt “Luca”, een vleugje Italië, naar Disneyland Parijs terwijl er wordt gewerkt aan een uitbreiding van Pizzeria Bella Notte Restaurant.

Disneyland Paris krijgt eerste verwijzing naar de film Luca

Sinds de opening in 1992 is Fantasyland een levendig eerbetoon aan de Europese sprookjes en verhalenvertellers, een tijdloze plek waar de magie van animatie samenkomt met de architecturale stijlen en culturen van de landen waaruit ze zijn geïnspireerd. Pizzeria Bella Notte is geen uitzondering met zijn rustige en romantische sfeer die een eerbetoon is aan verschillende regio’s van Italië. Dit iconische restaurant knipoogt naar de klassieke Disney-verhalen “Lady and the Tramp” en “Fantasia” en zal nu de thuisbasis zijn van een andere klassieker die gezinnen over de hele wereld heeft gecharmeerd: Pixar’s “Luca”.

Disneyland Paris

“Luca” (te streamen op Disney+) speelt zich af in de Italiaanse Rivièra en vertelt het verhaal van een jongen die een onvergetelijke zomer beleeft vol ijs, pasta en eindeloze scooterritten. Luca deelt deze avonturen met zijn nieuwe beste vriend, maar al het plezier wordt bedreigd door een diepgekoesterd geheim: het zijn zeemonsters uit een andere wereld net onder het wateroppervlak.

Toen de mogelijkheid zich voordeed om het restaurant uit te breiden, dachten Imagineers natuurlijk aan het favoriete zeemonster om toe te voegen aan de verscheidenheid van personages in het Park. Dit nieuwe themagebied zal een kustsfeer brengen met veel details en objecten die de lokale visserijcultuur en keuken oproepen die u kunt vinden in Luca’s geboorteplaats Portorosso, naast het bieden van meer ruimte voor gasten om te genieten van Italiaanse specialiteiten.

PixieDust.be

“Luca is een prachtig coming-of-age verhaal dat ons herinnert aan de schoonheid van acceptatie, van elkaar maar ook van binnenuit. Het kan een enorme uitdaging zijn om te ontdekken wie we zijn, maar vriendschappen kunnen ons daarbij helpen”, zegt Tracy Eck, Art Director bij Walt Disney Imagineering Paris – Design & Show Quality. “Ik ben erg blij dat we elementen uit het verhaal van ‘Luca’ hier naar Fantasyland kunnen brengen.”

PixieDust.be

🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com