Nieuwe luchtfoto’s tonen vooruitgang Walt Disney Studios uitbreiding


(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Dankzij @Bieresnparks op Twitter krijgen we nieuwe luchtfoto’s van boven het Walt Disney Studios Park. Op deze foto’s zien we de vooruitgang van de Walt Disney Studios uitbreiding met betrekking tot de nieuwe vijver in het midden van het park met daarachter het nieuwe Frozen gedeelte.

Heel grote vooruitgang is nog niet te zien, je ziet nog altijd slechts enkele contouren van de aankomende gebouwen en landscaping. Als je niet onmiddellijk weet wat het zal worden zal je van deze foto’s niet zoveel wijzer worden. Je ziet in het midden wel duidelijk de groote van de nieuwe vijver. Van het bijbehorende restaurant en de promenade met de nieuwe Rapunzel attractie is nog helemaal niets te zien, behalve bergen met aarde.

Ook bij het Frozen gedeelte zie slechts enkele funderen en betonnen contouren uit de grond komen. De backstage ruimte van de vijver is duidelijk te zien. Hier gaan eventuele bootjes of floats die op het water gaan varen voor entertainment gestockeerd kunnen worden.


Walt Disney Studios uitbreiding
Walt Disney Studios uitbreiding
Walt Disney Studios uitbreiding
PixieDust.be
PixieDust.be

Volg al het nieuws van de Walt Disney Studios uitbreidingen !

Avengers Campus is al klaar en open maar nu volgen er nog meer nieuwe delen in het Walt Disney Studios Park. Een grote promenade, een vijver en een Frozen gebied. Bekijk al het nieuws hier >>


🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com