Maak je klaar voor twee nachten vol plezier tijdens de Disney Halloween Parties


Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

De Disney Halloween Parties komen terug naar het Disneyland Park op 29 en 31 oktober 2022 tot 02.00 uur s’nachts. ​ ​

​De Disney Schurken zijn terug! Geniet van de attracties tot 02.00 uur ’s nachts, een exclusieve parade, griezelig feestelijk entertainment en nog veel meer. Dit wordt de verschrikkeleukste avond van het jaar die je beslist moet meemaken.

PixieDust.be

2 spooktaculaire shows voor jong en oud

De Boze Koningin en haar schurkachtige vrienden organiseren een feest vol spookachtige liedjes en dansen. Ook Yzma danst mee, terwijl ze keizer Kuzco van de troon probeert te stoten. Zal het haar lukken?

PixieDust.be

Verrassende ontmoetingen die je niet durft te missen

De Disney Schurken sluipen rond in het Disneyland Park… Durf jij het aan om ze te ontmoeten? Of beleef je liever vrolijke momenten met andere Disney Figuren?

PixieDust.be

Een betoverende halloweenparade

Wanneer de avond valt, wandel je naar het Kasteel van Doornroosje of Main Street, U.S.A. om deze vrolijke parade te bewonderen. De Disney Figuren hebben hun mooiste halloweenoutfits uit de kast gehaald om de show te stelen op hun indrukwekkende paradewagens!

PixieDust.be

Kies je kostuum en vier het feest mee tot 2.00 uur ’s nachts!

Trek je beste kostuum aan en kom in de halloweensfeer voor een angstaanjagend leuke avond! Op deze avond mag iedereen zich verkleden.

Uitdagingen voor de dappersten

“Ben jij moedig genoeg om een kijkje te nemen in de drie Scary Zones? Griezelige geesten dwalen rond Phantom Manor, piratenzombies maken de Scary Zone in Adventureland onveilig en ontdek wat er na middernacht ronddwaalt op Main Street, U.S.A.!

Let op: deze zones worden niet aangeraden voor kinderen of gevoelige gasten.

PixieDust.be

Speciale toegang tot attracties tot 02.00 uur​ ​

Het Disneyland Park is tot laat in de avond open, dit is een unieke kans om een ritje te maken in enkele van de meest geliefde attracties in het donker, zoals Phantom ManorBig Thunder Mountain, en Pirates of the Caribbean. ​

PixieDust.be


Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com