Maaltijden met Disney Figuren

Maaltijden met de Disney figuren

Geniet van je maaltijd in een extra magische sfeer en ontmoet de Disney figuren in stijl. In bepaalde restaurants komen de figuren namelijk bij je aan tafel terwijl je eet. Je hebt dan alle tijd om ze te ontmoeten, handtekeningen te vragen of met ze de foto te gaan. De restaurants die deze service aanbieden zijn te vinden in het Disneyland Park, het Disneyland Hotel en Disney Village.


Restaurants

Het meest bekende restaurant met Disney figuren is Inventions in het Disneyland Hotel. Op deze locatie zijn de figuren aanwezig tijdens de lunch/brunch en diner. Het ontbijt met de figuren is bij Plaza Gardens Restaurant in het Disneyland Park. In het Disneyland Park kun je tevens lunchen met de prinsen en prinsessen in Auberge de Cendrillon onder het genot van een heerlijke lunch. >> Bekijk alle mogelijkheden de lijst van restaurants in Disneyland Paris.

PixieDust.be

Plaza Gardens

Reserveer ontbijt bij Plaza Gardens Restaurant in het Disneyland Park met Mickey en z’n vriendjes om 08:15 uur (1e zitting) of 09:45 uur (2e zitting). Bij een verblijf in Disney’s Davy Crockett Ranch, Hotel l’Elysée Val d’Europe, Adagio Marne-la-Vallée Val d’Europe en Radisson Blu Hotel is alleen de 2e zitting beschikbaar. Het ontbijt bestaat uit een all-you-can-eat buffet met zelfbediening.

Prijs: Ontbijt (dagelijks): €39 per persoon vanaf 3 jaar (vanaf 2 april 2020: €41 voor volwassenen en €35 voor kinderen van 3 t/m 11 jaar). Gasten met een half- of volpension maaltijdoptie betalen slechts een toeslag.


 


Auberge de Cendrillon

Reserveer ontbijt bij Auberge de Cendrillon in het Disneyland Park met de prinsen en prinsessen om 08:15 uur (1e zitting) of 09:45 uur (2e zitting). Het ontbijt bestaat uit warme en koude gerechten + drank, broodjes, gebakjes en zoetigheid met tafelbediening.

Prijs: Ontbijt: €49 voor volwassenen en €39 voor kinderen van 3 t/m 11 jaar. Gasten met een Premium maaltijdvoucher betalen een kleine meerprijs van €15 per volwassene en €12 per kind.

Reserveer lunch bij Auberge de Cendrillon in het Disneyland Park met de prinsen en prinsessen. Geniet van een culinair 3-gangen menu + 1 frisdrank met tafelbediening.

Prijs: Lunch (dagelijks): €77 voor volwassenen (vanaf 2 april 2020: €79 voor volwassenen) en €45 voor kinderen van 3 t/m 11 jaar. De Premium maaltijdvouchers zijn hier geldig.

>> Meer info over Auberge de Cendrillon >> https://bit.ly/DLPauberge

PixieDust.be

Inventions

Reserveer lunch/brunch of diner bij restaurant Inventions in het Disneyland Hotel met de Disney figuren. Let op: Diner in dit restaurant is alleen beschikbaar voor gasten de Disney hotels en dient gereserveerd te worden via de restaurant reserveringslijn. Geniet van het meest luxueuze en uitgebreide all-you-can-eat buffet in Disneyland Parijs (zelfbediening; drank wordt geserveerd aan tafel).

Prijs: Lunch en Diner (dagelijks): €69 voor volwassenen en €39 voor kinderen van 3 t/m 11 jaar. Brunch op zondag (speciaal thema): €99 voor volwassenen en €45 voor kinderen van 3 t/m 11 jaar. De prijzen zijn exclusief drank. De Premium maaltijdvouchers zijn hier geldig.

PixieDust.beCafé Mickey

Reserveer diner bij Café Mickey in Disney Village met de Disney figuren. Let op: Tijdens de lunch zijn er geen Disney figuren aanwezig; alleen tijdens het diner van 18:00 tot 23:00 uur. Geniet van een culinair 3-gangen menu met tafelbediening.

Prijs: Lunch en Diner (dagelijks): €65 voor volwassenen en €35 voor kinderen van 3 t/m 11 jaar. De prijzen zijn exclusief drank. De Premium maaltijdvouchers zijn hier geldig.

PixieDust.be

Restaurant reserveringen

De maaltijden met Disney figuren zijn beschikbaar bij arrangementen in één van de Disney hotels of partner hotels en eenvoudig aan je boeking toe te voegen. De maaltijden bij Inventions kunnen online of telefonisch worden gereserveerd door te bellen naar de restaurant reserveringslijn. Gezien de populariteit wordt het aanbevolen om een maaltijd met de Disney figuren altijd op voorhand te reserveren, ook als je ze hebt toegevoegd aan je boeking. Gasten van de Disney hotels ontvangen korting op het ontbijt met de Disney figuren in Café Mickey. Reserveer ontbijt, lunch of diner in één van deze restaurants en geniet van een extra magische maaltijd met je favoriete Disney vriendjes. 

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com