Magic Keeper: Ontmoet Allison Boullé, Brand & Creative Development Project Manager

Allison begon haar carrière bij Disneyland® Paris als leerling terwijl ze haar MBA in internationale marketing- en communicatiestrategie afrondde. Zes jaar later werkt ze aan projecten, de ene creatiever dan de andere … zelfs tijdens deze sluitingsperiode. Laten we haar rol schetsen!Stel ons voor aan uw team en zijn missies.
Op mijn afdeling zijn er twee groepen: één die zich bezighoudt met projectmanagement, waarvan ik deel uitmaak, en de andere die zich bezighoudt met creatie. Met uitzondering van de reclamemedia *, ontwikkelen we de meeste “onder de lijn” -media van het bedrijf. We maken bijvoorbeeld belangrijke visuals en logo’s voor de seizoenen, attracties, evenementen of jubilea, evenals foto- en videoshoots om nieuwe producten of on-site communicatie onder de aandacht te brengen. We werken samen met veel verschillende afdelingen aan verschillende projecten! Mijn team garandeert ook dat ons merkimago wordt gerespecteerd door ervoor te zorgen dat alle intern of extern ontwikkelde communicatie de grafische en copyrightrichtlijnen van Disneyland® Paris volgt, evenals die van onze franchises: MARVEL, Star WarsTM, Pixar, enz.

Aan welke projecten werk je momenteel tijdens deze tijdelijke sluiting?
We werken aan materialen voor Disney’s Hotel New York® – The Art of Marvel, Disney Junior Dreams Factory, Cars ROAD TRIP, Avengers Campus en bijgewerkte grafische kaartrichtlijnen voor Disney® Hotels.

Wat is een typische dag voor jou?
Veel telefoontjes en e-mails! ‘S Morgens, als mijn schema het toelaat, praat ik met elke grafisch ontwerper waarmee ik werk, zodat we op één lijn liggen met de prioriteiten van de dag. Vervolgens maak ik een reeks afspraken over aankomende onderwerpen, bereid ik creatieve briefingen voor en volg ik lopende projecten op … terwijl ik telewerk.Jouw advies aan iemand die begint te telewerken?
Houd een stabiel tempo aan! Het kan verleidelijk zijn om vanuit bed in je pyjama te werken of later op de avond af te werken. Mijn advies is om een ​​ochtendroutine op te zetten om de dag goed te beginnen en de lunchpauze niet over te slaan. In het ideale geval zet u de computer uit en maakt u een wandeling van 15 minuten. Over computers gesproken… Zet uw camera op tijdens uw vergaderingen! Het is goed om je collega’s te zien. In mijn team organiseren we een keer per week zelfs een “virtueel ontbijt” om onze gedachten af ​​te leiden en verbonden te blijven.

Kun je ons vertellen over de beste herinnering die je aan een project hebt?
Het 25-jarig jubileum! We hebben maandenlang aan dit feest gewerkt, van het creëren van de visuele identiteit tot het realiseren van de communicatieondersteuning op locatie en in heel Europa. Ik kreeg de kans om deel te nemen aan de openingsceremonie met toespraken van leiders, shows en zelfs een concert van John Legend voor het kasteel van Doornroosje bij het vallen van de avond voor Disney Illuminations … Ik zat op de eerste rij, slechts een paar meter vanaf het podium!

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com