Magic offer op zeeppompjes Disneyland Paris

Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Herinner jij nog het begin van de 30ste verjaardag van Disneyland Paris en de hype om de zeeppompjes met Mickey (Mouse) vormig schuim? Al sinds maart 2022 zijn er heel wat zeeppompjes verkocht geweest en meerdere keren kort uitverkocht geweest, maar het lijkt erop dat “de hype” nu voorbij is.

Het “fan favorite” Mickey Mouse zeeppompjes is ontstaan in Tokyo Disney Resort voor hun 35 jarig bestaan en is momenteel in zo wat elk Disney resort te vinden en werd speciaal voor de 30ste verjaardag van Disneyland Paris ook hier gelanceerd.

De meeste fans hebben er misschien ondertussen al één of meerdere gekocht, maar veel toeristische bezoekers zijn waarschijnlijk minder geïnteresseerd in dit soort gadget wat uiteraard een stuk duurder is dan een klassiek zeeppompje uit de supermarkt.

zeeppompjes Disneyland Paris

In bijna elke winkel in het Franse Disney resort waar de zeeppompjes verkocht worden is er momenteel een “Magic Offer” beschikbaar wanneer je een aankoop doet vanaf 20 euro en dan krijg je een korting van 5 euro op een zeeppompje (15€ -> 10€).

Met de “Magic Offer promotie” probeert Disney bezoekers te overtuigen om nog een extra product te kopen en zo ook het stimuleren van omzet op merchandise. De promoties veranderd regelmatig met verschillende artikelen en verschillen per winkel.


Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com