Countdown to Halloween in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

Magic over Disney in Disneyland Paris 2023/2024Boek dit unieke 3-daagse arrangement vanaf 175 euro p.p.!

Magic over Disney in Disneyland Paris, aankomst 5 en 7 november 2023 en 16, 21 en 23 januari 2024. Tegen een zeer aantrekkelijke prijs kun jij 3 dagen genieten van de magie in Disneyland Paris. 


Disneyland Paris

PixieDust.be

Eindig je dag sensationeel met Magic over Disney, een spectaculaire avondshow die Disneyland® Paris magisch verlicht op 6 en 8 november 2023 en 17, 22 en 24 januari 2024. Dit is het perfecte moment om Magic over Disney te ontdekken. Geniet samen met familie en vrienden van deze avondshow en laat je meevoeren in een wereld vol magie. 

Ontdek deze spectaculaire avondshow in het Disneyland® Park met fantastische projecties, speciale effecten en vuurwerk! Beleef onvergetelijke momenten en dans als nooit tevoren op het geluid van de beroemdste Disney- en Pixar muziek, speciaal geremixt voor deze gelegenheid! 

PixieDust.be
PixieDust.be

MAGIC OVER DISNEY

Magic Over Disney is een avondspektakel in Disneyland Paris. De show vindt plaats in het Walt Disney Studios Park OF in het Disneyland Park en bevat een combinatie van muziek, projecties en speciale effecten. Het vertelt het verhaal van de kracht van Disney-magie en bevat personages uit de hele Disney-universum.

Magic Over Disney is een must-see voor elke Disney-fan. Het is een feest van alles wat Disney is, en het zal je zeker inspireren en betoverend laten voelen.

PixieDust.be

Enkele prijsvoordelen voor deze actie:

(Klik hier voor de huidige beschikbaarheid en prijzen)

PixieDust.be

PixieDust.be

PixieDust.be
PixieDust.be

Video van vorige edities.

In 2021 was de naam nog Mickey’s Magical Fireworks en werd het in het Disneyland Park gehouden. In 2022 werd de naam veranderd naar Magic Over Disney en was het te zien in het Walt Disney Studios Park.

PixieDust.be

Ontdek andere Disneyland Paris aanbiedingen:Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com