Countdown to Halloween in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

Magic Over Disney zorgt voor feestje in Walt Disney Studios Park

Magic Over Disney is kleinschaliger maar leuker

Maandagavond 23 januari was het opnieuw tijd voor een nieuwe vertooning van “Magic Over Disney” ontstaan uit het idee van het Bonfire Fireworks die tijdens de dalmomenten in November werd getoond in Disney Village is “Magic Over Disney” een concept niet gerelateerd aan een bepaald land of traditie (wat wel het geval was bij Bonfire) maar gewoon puur Disney thematiseerd.

Magic Over Disney is kleinschaliger dan het oude Bonfire Fireworks maar is wel leuker. De muziek uit Disneyland Anaheim “Mickey’s Mix Magic” zorgt ervoor dat er een grote party-vibe in de show zit. Een sfeertje dat ik gemist heb tijdens het vuurwerk van Oudejaarsavond enkele weken terug.


PixieDust.be

Magic Over Disney zou een leuke dagelijkse show voor Walt Disney Studios Park kunnen zijn

Jammer dat de show maar een kleine 10 minuten duurt, het had zeker wat langer mogen duren. En zelfs als deze show zonder vuurwerk vertoond zou worden en alleen de muziek met projecties zou het nog leuk zijn om even te gaan kijken. Zonder vuurwerk zou dit zelfs een leuke extra zijn om dagelijkse meerdere keren in het Walt Disney Studios te laten spelen.

Deze avondshow werd ook al in November getoond in de dalweek tussen het Halloween Festival en Kerstseizoen, en nu dus weer tijdens de kalme dagen in Januari. De show is woensdag nog eens te zien voor de laatste keer want volgende zaterdag begint dat de nieuwe dagelijkse Marvel avondshow met projecties, vuurwerk en drones.Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Geef een reactie

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com