Magical stay at Disneyland Paris turns into nightmare

Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Gisterenavond is een verblijf in Disneyland Paris voor veel gasten veranderd in een nachtmerrie. Niets is leuker dan na een vermoeiende dag in de parken naar je hotel te kunnen wandelen en in je kamer tot rust te kunnen komen, maar dat was helaas niet het geval voor veel gasten die in Disney’s Newport Bay Club verbleven. Volgens diverse berichten op Twitter van gasten die ter plaatse waren was er een spontane staking in Disney’s Newport Bay Club (het grootste hotel in Disneyland Paris) waardoor de gasten niet naar hun kamer konden. Eén van de berichten spreekt over een staking bij de poetsploeg (medewerkers van een externe firma). De gasten stranden daarom massaal in de lobby met een grote mensenmassa als gevolg. De mensen werden niet op tijd omgeboekt, het is ook niet duidelijk of er voldoende kamers beschikbaar waren. De tweets die gisteren online verschenen waren duidelijk, het was één grote chaos. Kinderen en hele gezinnen lagen op de grond te slapen, de mensen waren woest en dat kan ook moeilijk anders als je honderden euros hebt betaald voor in een duur Disney Hotel te slapen en je aan je lot overgelaten wordt. Uiteindelijk werd er, volgens twitter berichten, gevraagd als gasten een kamer wilden delen met andere gasten die totaal vreemd van elkaar waren…stel je voor !

Er komt al een tijdje meer slecht nieuws dan goed nieuws uit Disneyland Paris. Vorige week nog was er al een kleine sociale actie met protest aan het RER station nabij de ingang van Disneyland Paris. Er is ook weinig officiële communicatie de laatste tijd, zo weten we nog altijd niet als de Halloween Soirée nog zal doorgaan of niet en met welke inhoud, werd er onduidelijk gecommuniceerd over het Halloween seizoen en ook over het aankomende Kerstseizoen zijn het alleen maar zeer vage commerciële berichten. Over de 30ste verjaardag die binnen 5 maanden moet beginnen weten we nog helemaal niets behalve hoe het logo eruit zal zien. Wij hebben al een tijdje de indruk dat het niet alleen rommelt achter de schermen van The Walt Disney Company met Bob Chapek in de USA maar blijkbaar ook in Disneyland Paris.

Het is hoog tijd dat de huidige directie het Resort terug op de rails krijgt zoals voor de pandemie of dat de directie wordt vervangen door mensen die het wel kunnen en die ook krachtiger kunnen zijn bij onderhandelingen met locale overheden die er nog altijd voor zorgen dat dingen zoals parades niet kunnen terugkomen terwijl alle regels in de rest van Frankrijk verdwenen zijn en je de hele nacht zonder problemen kan feesten in discotheken. De sanitaire pas die nodig is om Disneyland Paris binnen te kunnen heeft op dit moment eigenlijk weinig veranderd.

PixieDust.be
Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com