Main Street USA: Extra 30ste verjaardag decoratie aangebracht


(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Disneyland Paris viert ondertussen al enkele maanden zijn 30 jaar bestaan met Dream.. And Shine Brighter, Disney D-Light, Gardens Of Wonder en speciale decoratieve elementen in Main Street USA in het Disneyland Park. Ondanks dat de vieringen ondertussen al 7 maanden bezig zijn heeft Disney besloten om nog extra decoratie voor de 30ste verjaardag van het resort toe te voegen op het station van Main Street en op de Boarding House (meet & greet locatie).

Minder Halloween decoratie dit jaar in Main Street USA:

Toch wel opmerkelijk dat Disneyland Paris vlak voor de start van het Halloween seizoen extra decoratie toevoegt voor de 30ste verjaardag van het Franse Disney Resort. Wel is er dit jaar extra Halloween decoratie in de Disney Hotels te vinden en ook Frontierland is opnieuw volledig versiert.

Midden september 2022 bevestigde, Voorzitter van Walt Disney Parks Experiences en Consumer Products, Josh D’Amaro op D23 dat de 30ste verjaardag van Disneyland Paris zal duren tot eind September 2023.

PixieDust.be
Main Street

30ste verjaardag van Disneyland Paris

Ben je klaar voor het meest magische verjaardagsfeest? Om nog groter te dromen, harder te lachen en nog meer te genieten tijdens de spectaculaire en unieke 30e verjaardag.


🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com