Meer uitbreidingen voor Tokyo Disneyland in 2020

Oriental Land Co., Ltd. heeft de namen aangekondigd van de nieuwe faciliteiten die in het voorjaar van het fiscale jaar 2020 zullen worden geopend als onderdeel van de grootschalige ontwikkeling van Tokyo Disneyland® Park. De nieuwe faciliteiten omvatten een grote attractie, een live theater, een restaurant en winkels.


In Fantasyland wordt een nieuw thema met als thema de Disney-film Beauty and the Beast geopend. Het bevat Enchanted Tale of Beauty and the Beast, een belangrijke attractie binnen Beauty and the Beast Castle, dat zich zo’n 30 meter boven de omgeving uittorent. Gasten rijden aan boord van voertuigen die in ritme dansen op de bekende muziek van de animatiefilm en volgen Belle op een romantisch muzikaal avontuur. Met Village Shoppes en La Taverne de Gaston voelen de gasten zich thuis in de wereld van de film terwijl ze genieten van de sfeer in Belle’s dorp.
Ook opent Fantasyland Forest Theatre, het eerste full-house indoortheater voor live entertainment in Tokyo Disneyland. Signature Disney-entertainment dat uniek is voor Tokyo Disneyland.


Gebasseerd op de Disney-film Big Hero 6, zal The Happy Ride met Baymax attractie openen in Tomorrowland. Gasten zullen hun eigen persoonlijke healthcare partner vergezellen voor een opwindende muzikale “zweeprit” die hen onvoorspelbaar rond en rond zwaait. Ook biedt een winkel met als thema de ruimte The Big Pop gasten popcorn in meerdere smaken die kunnen worden gekocht samen met popcorn-emmers.


In Toontown is Minnie’s Style Studio de eerste meet & greet faciliteit voor Disney-figuren in Tokio, Disneyland, waar gasten Minnie Mouse persoonlijk kunnen ontmoeten. Gekleed in een aantal van haar eigen creaties, zal “modeontwerper” Minnie foto’s maken met gasten. 


 PixieDust.be


PixieDust.be

PixieDust.be
Geef een reactie

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com