Marriott Village d’Ile-de-France

Het resort Marriott’s Village d’Ile-de-France ligt in Bailly-Romainvilliers, op het platteland, net buiten Disneyland Parijs. Deze accommodatie biedt volledig ingerichte villa’s met gratis internet voor maximaal 8 personen.

Het Marriott’s Village d’Ile-de-France biedt villa’s met 2 of 3 slaapkamers, een woonkamer, een eethoek, een volledig uitgeruste keuken en een eigen terras met een schilderachtig uitzicht. Ze zijn ook voorzien van satelliet-tv en een dvd-speler. Elke villa beschikt over een badkamer en er worden gratis handdoeken en beddengoed verstrekt.

U kunt bij het resort gebruikmaken van het binnenzwembad, het seizoensgebonden buitenzwembad en het fitnesscentrum. In het eigen restaurant kunt u genieten van een maaltijd.

De accommodatie kijkt uit op Golf Disneyland, een golfbaan met 27 holes, in de buurt van het attractiepark. Het RER-station en het winkelcentrum Val d’Europe bevinden zich slechts 5 km verderop. In Bailly-Romainvilliers vindt u een bioscoop en een klein restaurant.

PixieDust.be

PixieDust.beTranslate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com