Meer bezoekers voor Disneyland Paris

Tijdens de eerste twee kwartalen van 2017, dat begon op 1 Oktober 2016 en eindigde op 31 Maart 2017, kreeg Disneyland Paris meer bezoekers over de vloer dan het jaar voordien, die een daling kende door de terreur in Parijs en de vele renovatiewerken waardoor attracties langere tijd gesloten bleven.


Dit jaar zijn de meeste attracties terug geopend en zijn ook de constructiehekken in de parken verdwenen. 2017 begon ook sterk dankzij de eerste editie van “Star Wars Season of the Force” in het Walt Disney Studios Park. Met als resultaat dat Disneyland Paris 300.000 bezoekers meer had afgelopen 6 maanden, wat het totaal bracht op 6,7 miljoen. Er kwamen meer bezoekers uit Groot-Britannië en Frankrijk, maar dat werd afgeremd door minder bezoekers uit België.


Ook de hotelovernachtingen stegen van 78% bezettingsgraad naar 81%.


En dit is nog maar het begin. De stijging zal zich zeker verder zetten in het 3de & 4de kwartaal met de 25ste Verjaardag van Disneyland Paris die wordt gevierd met een nieuwe parade, nieuwe shows, een nieuw avondspektakel, de vernieuwde Star Tours attractie en de nieuwe Hyperspace Mountain (opening Mei) en de vernieuwde Pirates of the Caribbean (open eind juli). Alles ziet er dus naar uit dat 2017, na een zwakker 2016, een topjaar zal worden voor Disney’s Europese Vacation Kingdom.


PixieDust.be
Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com