Meer magie voor het kerstseizoen dit jaar in Disneyland Paris

Zodra je Disneyland Park binnenkomen, worden gasten betoverd door de majestueuze glinsterende boom van 24 meter hoog! Met kerstmuziek, slingers en sneeuwvlokken die in de lucht vliegen… een betoverende sfeer zal de omgeving van Main Street, U.S.A. omhullen. En bij het vallen van de avond hangt er nog meer magie in de lucht in Disneyland Park…

Naast het Disney D-Light drone-display dat is ontworpen voor het 30-jarig jubileum en elke avond de hemel van Disneyland Parijs verlicht, zullen gasten dit jaar genieten van de comeback van “Disney Dreams®! Of Christmas“. Dit beroemde nachtelijke spektakel – dat een generatie gasten heeft verblind – zal mooier dan ooit terugkeren als onderdeel van het 30-jarig jubileumfeest!

Deze magische show combineert vuurwerk, dansende fonteinen en kerstliedjes, samen met projecties van scènes die gasten onderdompelen in de wereld van Disney-klassiekers, zoals Frozen en Pixar-films, zoals Toy Story! De show zal dit speciale jaar nog oogverblindend en verheven zijn, omdat er een vleugje innovatie aan is toegevoegd! De daken van Sleeping Beauty Castle zullen nog sprankelender zijn dankzij een gloednieuwe LED*-technologie die het mogelijk maakt om effecten te creëren die nog nooit eerder in een Disney Park zijn gezien en die worden gesynchroniseerd met de show!

PixieDust.be

De langverwachte “Mickey’s Dazzling Christmas Parade” keert ook terug. Deze parade – die voor het eerst debuteerde in 2021 – heeft tot doel gasten twee unieke ervaringen te bieden. Het beschikt met name over vijf kleurrijke en verlichte praalwagens die de magie van de winter zullen vieren, zowel overdag als ’s nachts! Het unieke thema van elke praalwagen dompelt gasten onder in de magische wereld van Kerstmis. Deze praalwagens worden gesynchroniseerd met muziek en bevatten Mickey en zijn vrienden, samen met Disney-prinsessen en de kerstman. De glimmende kostuums van de artiesten – die speciaal voor de gelegenheid zijn ontworpen – zullen het mogelijk maken om sprankelende effecten te creëren op Main Street U.S.A.

De kers op de taart: ’s Nachts tijdens de parade zullen personages de kerstboom op Town Square verlichten om nog meer magische momenten te creëren!

PixieDust.be

Veel iconische Disney-personages zullen worden uitgedost in hun mooiste kerstkostuums om te poseren voor onvergetelijke foto’s en om hartverwarmende momenten met gasten door te brengen. Ho ho ho… De kerstman zal ook een deel van het feest zijn voordat hij in zijn slee vertrekt voor zijn grote jaarlijkse reis rond de wereld!

Mickey, Minnie, Donald, Daisy en Goofy zullen meerdere keren per dag de magie van kerstliederen vieren op het Videopolis®-podium met de muzikale show “Let’s Sing Christmas!”. Dit jaar heeft Minnie ook een speciale verrassing in petto voor Mickey en Gasten, want ze zal een coverversie spelen van een beroemd lied getiteld “All I want for Christmas is … Mickey”.

PixieDust.be

Gasten zullen ook de magie van Kerstmis ervaren via de eet- en drinkgelegenheden van Disneyland Parijs, evenals in Disney-parken en -hotels. Ze zullen genieten van een breed scala aan vakantiegerechten en -traktaties. Dit seizoen keert L’Hiver Gourmand ook terug naar Walt Disney Studios Park. Deze wintermarkt bestaat uit stijlvolle chalets die peperkoek, pannenkoeken, warme chocolademelk en andere heerlijke lekkernijen serveren. Er komen vier nieuwe chalets bij, waarvan er drie voor het eerst worden geïnstalleerd in Disneyland Park!

Tot slot, wat is een betere plek dan Disneyland Parijs om je kerstdecoratie, kerstcadeaus en outfits te plannen? Een breed scala aan producten zal beschikbaar zijn in de vele winkels van de Parken en Disney Village, met name in de magische Boutique du Château, die exclusief is gewijd aan kerstversieringen.

Sommige ervaringen, shows of evenementen zijn niet beschikbaar of kunnen worden gewijzigd, afhankelijk van de veranderingen in gezondheids- en veiligheidsmaatregelen en raden aan van overheidsinstanties.

PixieDust.be
PixieDust.be

Plan je verblijf tijdens het kerstseizoen met de prijskalender

Boek de beste prijs en periode om Disneyland Paris te bezoeken. Hoe verder in de toekomst dat je boekt, hoe beter de prijs. Hoe duurder de prijs, hoe drukker het zal zijn in de parken. Bekijk daarom zeker de prijskalender voor je boekt!

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com