Meet the new Disneyland Paris Ambassadors!

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Na enkele weken vol spanning en emotie is de spanning voorbij voor de drie finalisten van de Disneyland Paris Ambassador Selection. Carmen Lleo Badal (Contact Center) en Quentin Rodrigues (Show & Ride Engineering) hebben de eer om Disneyland Parijs te vertegenwoordigen in 2022-2023! Deze periode belooft heel wat bijzondere momenten te worden, waaronder de viering van het 30-jarig jubileum van het resort!


De geschiedenis van het Ambassador-programma begon in 1965, toen Walt Disney het enorm druk had met het vieren van de 10e verjaardag van Disneyland Resort. Hij koos ervoor om Cast Member Julie Reihm het bedrijf te laten vertegenwoordigen om de talrijke talenten van de Cast Members te laten zien en om deel te nemen aan interne en externe media en liefdadigheidsevenementen. In Disneyland Parijs, toen het in 1992 werd geopend, werd Sabine Marcon uitgeroepen tot de eerste ambassadeur van het resort. Sindsdien zijn Ambassadors een prominente rol blijven spelen in elk van de Disney-bestemmingen, waarbij ze de traditie voortzetten en Walt Disney’s wens om de magie over de hele wereld te delen.


Tijdens het selectieproces hebben kandidaten verschillende interviews afgelegd met een panel van Cast Members uit verschillende divisies, evenals workshops over verschillende onderwerpen, zoals spreken in het openbaar en het creëren van content voor sociale media. Met hun dynamiek, stralende persoonlijkheden en communicatieve positiviteit wisten Carmen en Quentin de juryleden te overtuigen en worden ze de volgende ambassadeurs van Disneyland Parijs.


Oorspronkelijk afkomstig uit Castellón de Plana in Spanje, zegt Carmen: “Voor mij is Disneyland Parijs vooral mijn familieverhaal. Mijn ouders zijn ook grote fans van het resort en we kwamen hier heel regelmatig. Werken bij Disneyland Parijs was meer dan een droom, het was de logische volgende stap in mijn carrière, en vandaag werkt zelfs mijn kleine broertje in het hoogseizoen als Cast Member!”


Carmen kwam in 2011 bij het bedrijf, eerst tijdens de hoogseizoenen in Food & Beverage, met name in Plaza Gardens Restaurant, en als attractiehostess bij vlaggenschipattracties zoals The Twilight Zone Tower of Terror en Peter Pan’s Flight, waardoor ze een uitstekende kennis van Park operaties. Met een Bachelor in Education wilde ze niettemin een meer artistieke weg inslaan, haar creativiteit ten dienste stellen van eventmanagement en zich ontwikkelen op dit gebied in de Verenigde Staten. Sinds 2018 werkt Carmen voor de digitale teams in het Contact Center, waar ze dagelijks wisselt met toekomstige gasten om hen te informeren en te helpen zich voor te bereiden op hun verblijf, waarbij ze de magie en het verlangen deelt om naar Disneyland Parijs te komen.


Quentin, oorspronkelijk afkomstig uit Yvelines, heeft een dubbele graad in Engineering, waarvan hij een deel voltooide aan de University of California, Berkeley. Na zes maanden ervaring als attractiehost bij Walt Disney World Resort in 2015, trad hij in 2018 toe tot de Show & Ride Engineering-teams in Disneyland Parijs als Mechanical Engineer. Zijn missie is om alle attracties en showapparatuur van het Resort te verbeteren om onze gasten een optimale beleving te bieden.


“Disneyland Parijs is het bedrijf waardoor ik ingenieur wilde worden. Ik wist dat ik met mijn werk wilde bijdragen aan de emoties die onze gasten voelen. Ik ben altijd erg nieuwsgierig geweest en toen ik jonger was, wilde ik begrijpen hoe de attracties in Disneyland Parijs werkten.”


Ambassadeurs van Disneyland Parijs worden is voor beiden een droom die uitkomt. Het presenteren van de rijkdom aan talent en diversiteit van Cast Members is erg belangrijk voor hen, en diversiteit en inclusie, kernwaarden in Disneyland Parijs, zijn uiterst belangrijk. Carmen en Quentin zetten hun acties voort met de Disney VoluntEARS, waarvan ze al actief lid zijn.


De leden van het Uitvoerend Comité willen Giona Prevete bedanken voor zijn inzet als Ambassadeur 2019-2021. Een training- en overgangsperiode stelt Giona in staat om Carmen en Quentin de komende maanden te begeleiden. De volgende Ambassadeurs zullen officieel aantreden op 1 januari 2022.
De commissie feliciteert ook de finaliste van deze Ambassadeurselectie 2022-2023, Céline Gamelin (Revenue Management), en wenst haar een succesvolle carrière bij Disneyland Parijs.

PixieDust.be
Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com