Merchandise soms duurder in Disneyland Paris dan bij ShopDisney


Translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Disneyland Paris soms duurder dan ShopDisney, maar ShopDisney soms ook duurder dan Disneyland Paris

Voor mensen die de merchandise van Disney goed opvolgen gaan misschien ook al opgemerkt hebben dat er soms veel van dezelfde items zowel in Disneyland Paris als online op ShopDisney verkocht worden. Vaak, niet altijd, zijn veel van die producten een stuk duurder in Disneyland Paris dan wanneer je ze online besteld.


Meerprijs vaak bij Disney fans gevoelige producten

De meerprijs dat je betaald in Disneyland Paris zien we vaak bij producten die gevoelig liggen bij de Disney fans en waarvan Disney weet dat het vooral jaarpashouders zijn die deze producten in grote getallen gaan kopen, en later waarschijnlijk voor nog een duurdere prijs gaan doorverkopen. Zo zien we hogere prijzen voor bv. Loungefly of Spirit Jersey, het valt ook op dat die meerprijs gemiddeld rond de 20% bedraagt wat precies de korting is dat Disneyland Paris geeft aan zijn Infinity Jaarpashouders.


Vaak gratis verzending en extra korting bij ShopDisney door wekelijkse promoties

Natuurlijk hoor ik jullie denken maar wat met de verzendkosten bij ShopDisney. Soms heb je inderdaad verzendkosten, maar vanaf een betaald bedrag zijn die verzendkosten gratis. En soms zijn er ook extra acties die korting geven. Onlangs was er nog een promotie die je -20% gaf bij aankoop van 80€ of meer bij ShopDisney, op die manier zouden bepaalde producten die ze ook in Disneyland Paris verkopen heel veel goedkoper zijn online.


Enkele voorbeelden:

PixieDust.be

Kerst Spirit Jersey


Deze nieuwe Sweatshirt voor kerst is sinds kort verkrijgbaar in Disneyland Paris voor 100€, terwijl die op ShopDisney maar 78€ kost. Op ShopDisney is het wel de “DISNEYLAND” versie uit Anaheim. Deze waar er “DISNEYLAND PARIS” opstaat is momenteel alleen ter plaatse te koop. Heb je een Infinity Jaarpas betaal je in Disneyland Paris nog altijd 80€, wat nog altijd meer is dan deze Spirit Jersey online.


PixieDust.be

Groot Candy Bowl


Deze Groot Candy Bowl die momenteel ook in Disneyland Paris te koop is en te vinden is in de shop Hotel Gifts bij de Tower of Terror, kost daar ter plaatse 40€ (of 32€ met Infinity korting). Koop je hetzelfde item momenteel online dan is het maar 28,50€ aangezien er momenteel een korting van 25% is. Maar zelfs zonder die korting zou dit item nog 2€ duurder zijn in Disneyland Paris indien je geen jaarpas hebt.


PixieDust.be

Kersttrein met ornamenten


Deze zeer leuke kerstornamenten in de vorm van een trein is nog altijd verkrijgbaar in Disneyland Paris voor 55€, maar op ShopDisney kon je die ook kopen voor slechts 45€ en er was ook een tijdelijk actie van -20% als je voor 80€ or meer kocht waardoor je eigenlijk die trein op die manier voor 36€ kon krijgen. Met een Infinity Jaarpas is de laagste prijs in Disneyland Paris voor deze trein 44€ (nog altijd 1 euro meer dan de reguliere prijs op ShopDisney). Helaas is deze trein op ShopDisney intussen uitverkocht.


Disneyland Paris

Halloween Loungefly


Deze Halloween Loungefly is momenteel al uitverkocht bij ShopDisney maar nog niet in Disneyland Paris. Het prijsverschil was dan ook behoorlijk. Bij ShopDisney was de reguliere prijs 80€ en werd deze daarna in een promotie verkocht voor 60€ terwijl ze in Disneyland Paris 100€ kosten. Bij Loungefly hebben we deze hogere prijs al vaker gezien, ook de Loungefly van de 30ste verjaardag werd last-minute verhoogd van 80€ naar 100€ wat gelijk is aan de Infinity korting.


Zoals ik al eerder zei is het niet altijd duurder in Disneyland Paris voor dezelfde items die je ook op ShopDisney kan vinden. Soms zijn ze veel goedkoper in Disneyland Paris en zeker als je nog Jaarpaskorting krijgt. Hier enkele andere voorbeelden, waarbij je je producten beter in Disneyland Paris koopt:


PixieDust.be

Deze Mickey oren met kerstmuts zijn momenteel in Disneyland Paris verkrijgbaar voor 23€, met Infinity korting zou dat nog 18,40€ zijn. Koop je deze oren online op ShopDisney dan betaal je momenteel maar liefst 32€.


Ga naar ShopDisney ↗

Er zijn dan ook weer producten die net evenveel kosten zowel in Disneyland Paris als op ShopDisney, zoals deze leuke Halloween Mickey theelichtjes houder. Op beide plaatsen is het 20€.


PixieDust.be

Ga naar ShopDisney ↗

PixieDust.be

Deze Ursula mok is nog een voorbeeld voor items die goedkoper staan in Disneyland Paris dan bij ShopDisney. In Disneyland Paris staat deze mok geprijsd aan 15€, terwijl ze 20€ vragen bij ShopDisney.


Ga naar ShopDisney ↗

Kort samengevat het is dus zeker de moeite om voor je aankoop zowel in Disneyland Paris als bij ShopDisney, de prijzen van deze twee goed te vergelijken want je kan een hoop besparen en precies dezelfde producten kopen. En zeker als je naar de promoties kijkt bij ShopDisney kan je nog extra besparen, bekijk hier de huidige promoties >Geef een reactie

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com