Mickey en de Franse gebarentaal

Met zijn vele shows voegt Disneyland Parijs voortdurend manieren toe om gasten te verbazen – inclusief gasten met een handicap. Disneyland Parijs werft artiesten aan die magie tot leven brengen voor iedereen voor een onvergetelijke ervaring.


Het bedrijf is sinds 1992 een essentiële speler op het gebied van professionele inbreng en werkt om mensen met een handicap duurzaam in dienst te nemen. Het resort hield audities voor acteurs die vloeiend Frans gebarentaal kunnen.


Voor het eerst in een Europees themapark, is een show aangepast zodat een acteur deze kan overbrengen met gebarentaal … En het is niemand minder dan Mickey and the Magician, die wordt opgevoerd in de Animagique Theater van Walt Disney Studios Park® ! De aanpassing van deze iconische show, die in 2016 een ‘Best Theatrical Production’ prijs won van professionals uit de industrie, maakt deel uit Disneyland Paris’ initiatief om het aanbod voortdurend te verbeteren. Het beantwoordt ook aan de wettelijke verplichtingen op het gebied van toegankelijkheid en ons streven om Disney-magie voor iedereen te maken, ook voor dove gasten en slechthorenden.


Onze teams Entertainment, Missie Handicap, Gasttoegankelijkheid en Operatie kunnen niet wachten om deze gloednieuwe versie van de show te presenteren – het product van een fantastische samenwerking.


De aangepaste show wordt tijdens de kerstperiode op zes datums opgevoerd:


– zaterdag 23 december en zondag 24 december 2017
– zaterdag 30 december en zondag 31 december 2017
– zaterdag 6 januari en zondag 7 januari 2018.


Tijden zijn als volgt:
11:45 uur, 12:50 uur, 1:55 uur, 16:10 uur, 17:15 uur.


Natuurlijk zijn alle showuitvoeringen open voor alle gasten.Geef een reactie

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com