Mickey & Minnie’s Runaway Railway opent volgend jaar in Disney’s Hollywood Studios

De eerste Mickey-gethematiseerde attractie, Mickey & Minnie’s Runaway Railway in Disney’s Hollywood Studios gaat geopend worden in 2019.


Tijdens de D23 Expo in Japan kondigde, Bob Chapek, Chairman of Walt Disney Parks & Resorts, de opening aan en liet zien dat Mickey’s eerste attractie een onvergetelijke beleving zal worden voor iedereen. Mickey & Minnie’s Runaway Railway zal een volledig nieuwe soundtrack krijgen speciaal voor deze attractie gemaakt en zal een 2 1/2D belevenis worden zonder brilletjes.


In de attractie begint de pret met het zien van de premiere van een nieuwe kortfilm met Mickey & Minnie die zich klaarmaken voor de picnic. Eens onderweg rijden ze voorbij een trein en zien ze dat Goofy de machinist is. Dan één magische moment later stap je zelf in de film en op Goofy’s trein voor een gek en wild avontuur.


Mickey & Minnie’s Runaway Railway brengt je midden in de gekke onvoorspelbare wereld van een Mickey Mouse Cartoon Kortfilm waar jij de ster bent en alles mogelijk is.


De teams die momenteel de attractie creëren werken druk samen met de partners van Disney Television Animation – het team dat de populaire met awards bekroonde Mickey kortfilms maken – om de figuren en de verhalen zo authentiek mogelijk te maken.Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com