Countdown to Christmas in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

Mirabel uit Encanto verschijnt voor het eerst in Disneyland Paris
PixieDust.be

We hebben er even op moeten wachten maar na Disneyland California en Walt Disney World in Florida is Mirabel uit Encanto nu ook aangekomen in Disneyland Paris!

Mirabel verraste fans van Disneyland Paris in de Disney Village Dome tijdens de opnames voor “Pass Annuel Showtime” dat jaarpashouders (Infinity/Magic+) kunnen bijwonen en achteraf kan iedereen de show bekijken op het officiële Youtube pagina van Disneyland Paris.

Tot nu toe was er nog enkel een projectie show geweest van Encanto tijdens de New Year’s Eve Party van 2021-2022 en een Magic Shot vlak toen de film verscheen in de bioscoop/Disney+. Er waren ook producten van Encanto verkrijgbaar in de winkels, deze waren redelijk snel uitverkocht en nooit teruggekeerd.

Het is voorlopig onduidelijk wanneer Mirabel opnieuw zal verschijnen in Disneyland Paris, maar de kans lijkt ons zeer groot dat ze binnenkort opnieuw zal verschijnen in de Disney Parken aangezien de film een groot succes is.Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com