Mobile ordering komt binnenkort naar Disneyland Paris

Er blijft hard gewerkt worden aan de modernisering van Disneyland Paris zelf nu het resort tijdelijk gesloten is. Zo lanceert het Franse Disney resort vanaf vandaag de mobile ordering functie in de Disneyland Paris App.

De Mobile Ordering functie is al jaren een vast begrip in de Amerikaanse Disney parken en ook in verschillende pretparken in Europa zoals de Efteling gebruiken ze al reeds een gelijkaardig systeem.

Het fan account DLP Town Square maakte een video opname hoe de functie in zijn werk gaat en het lijkt erop dat het eerst zal uitgetest worden in Cafe Hyperion wanneer Disneyland Paris groen licht krijgt van de Franse overheid om terug te kunnen heropenen.

Het systeem dat zal gebruikt worden is niet gelijkaardig als in de Amerikaanse Disney parken waarbij de functie in Disney World en Disneyland California automatisch de korting van je jaarpaspoort verrekend.Disneyland Paris bekeek de afgelopen jaren al voor een alternatief:

Disneyland Paris heeft de afgelopen jaren al veel zitten uittesten om het bezoekers makkelijk te laten maken om aan eten te geraken. Zo konden bezoekers in augustus 2018 een tijdslot reserveren met de applicatie Lineberty om in een verkortere wachtrij aan te schuiven.

Ook vlak voor Disneyland Paris terug opnieuw de deuren moest sluiten in oktober 2020 liepen er testen met een “pre-order” systeem in restaurant Hakuna Matata, waarbij een cast member je bestelling opneemt via een tablet in de wachtrij en het enige dat je nog moet doen is betalen aan de kassa met het ticket dat je krijgt.

In het verleden waren er ook geruchten dat Disneyland Paris interesse had om bestelzuilen zoals in de Mc Donalds te gaan testen in haar restaurants maar die plannen werden nooit uitgevoerd.

 

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com