More details about Walt Disney Studios Park expansion

8 maanden na de aankondiging van de grote uitbreiding voor het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris, met 3 grote thema zones Star Wars, Marvel & Frozen, werd het stil rondom het project. Weinig details werden gegeven, we weten nog altijd niet welke attracties er precies te vinden gaan zijn.


Er werd wel al gebruik gemaakt van een rondrijdende tourbus om de bewoners van het gebied rond Disneyland Paris te informeren, over de uitbreidingen en over de impact daarvan. Nog volgen er 3 publieke meetings voor de bewoners van Val d’Europe op 6, 14 & 22 november 2018.


In een interview met Vice President Walt Disney Imagineering in Disneyland Paris, David Wilson komen er toch enkele details naar boven. “Normaal stap je binnen in de wereld van de film of filmreeks op het moment dat je de attractie binnenkomt. Met deze 3 nieuwe zones, gaan de bezoekers de werelden van Marvel, Star Wars & Frozen beleven van het moment dat ze de zone betreden. Zoals bij Place de Rémy bij de attractie van Ratatouille maar dan groter.


Zijn team werkt samen met de Amerikaanse bedrijven Lucas film en Marvel Studios, beiden eigendom van The Walt Disney Company, om deze werelden te creëren.


Alles zal gevormd worden rond een aangelegd meer, dat het hart zal vormen van de uitbreiding en die gebruikt zal worden voor shows tijdens de dag en ’s avonds. In de 3 zones, gaan de eetgelegenheden deel worden van de beleving. “In de Marvel Universe (is dit de officiële naam van de Marvel zone?) is dit een plaats waar superhelden eten”, zegt hij.


2 Attracties in de Marvel Universe


Met de 350.000 bezoekers voor het eerste Marvel SuperHeroes seizoen blijkt dat er zeker een publiek is voor Marvel. In de Marvel zone zijn 2 attracties gepland. “We kunnen nog niet alles verklappen om de verrassing te bewaren” zegt David Wilson. Maar al eerder werd aangekondigd dat de Rock’n’Roller Coaster zal veranderen naar een Iron Man attractie voor een beleving tegen het kwaad.


De Marvel Universe zal dienen als het Europese hoofdkwartier voor de Avengers. Alle bezoekers gaan de gelegenheid krijgen hun favoriete superhelden te ontmoeten, waar ze dagelijks te zien gaan zijn. “We gaan een 3D wereld in de realiteit creëren, een plaats waar de personages leven en werken. Ze gaan nieuwe superhelden rekruteren en trainen tussen de bezoekers…”.


Stadje Arendelle nagebouwd


“Voor de Frozen & Star Wars zone is het nog te vroeg om te zeggen hoeveel attracties er worden gebouwd omdat die nog volop in de design fase zitten”, zegt David Wilson. Voor Frozen zal Arendelle nagebouwd worden met attracties waar de gasten hun favoriete Frozen figuren kunnen ontmoeten. En voor Star Wars zal het een plaats worden waar bezoekers kunnen leven als in de Galaxy.


De president van Val-d’Europe agglomeration Jean-Paul Balcou, hoopt dat deze uitbreiding ervoor zal zorgen dat gasten voor een langere periode naar Disneyland Paris en omgeving komen en dat er daarvoor ook nieuwe hotels gebouwd zullen worden.


➡️ Boek snel je verblijf in Disneyland Paris en geniet van de huidige promoties !


➡️ Boek je je verblijf vanuit Nederland? Klik dan hier !


PixieDust.be 


 


PixieDust.be 


PixieDust.be Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com