More info Spider-Man attraction Disneyland Paris

PixieDust.be

De Avengers zijn bezig met het opzetten van nieuwe hoofdkantoren en trainingsfaciliteiten over de hele wereld om alle potentiële rekruten te inspireren die bereid zijn om op te klimmen en iets meer te worden. Als onderdeel van dit wereldwijde initiatief heeft Tony Stark de Worldwide Engineering Brigade (of WEB voor de korte termijn) opgericht om vorderingen te ontwikkelen in superkrachttechnologie, inclusief nieuwe verbeteringen aan het Spider-Man-pak als debuutproject. Door de slimste jonge uitvinders ter wereld samen te brengen, creëert het WEB nieuwe interfaces die ons allemaal machtigen om zich bij de rangen van de Machtige van de Aarde te voegen.


Scot Drake, Creative Executive Marvel Global Portfolio, geeft meer informatie over dit opwindende nieuwe project.


Zoals ik een paar maanden geleden met u heb gedeeld, werkt de Global Marvel Portfolio van Walt Disney Imagineering nauw samen met onze partners in Studios en Entertainment om spannende ervaringen en attracties te creëren waar u lid kunt worden van de favoriete Super Heroes bij Disneyland Resort en Disneyland Parijs.


Een van de beste aspecten van mijn werk is om samen te werken met een diverse groep getalenteerde Imagineers, allen die erop aandringen dit ongelooflijke universum tot leven te brengen, op een manier die authentiek is voor dit iconische merk. Het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve technologieën, het vertellen van nieuwe verhalen en het creëren van ervaringen die onze gasten in staat stellen om naast deze buitengewone personages een actieve rol te spelen, is onze kernmissie.


Vandaag ben ik blij dat ik meer informatie kan delen over een meeslepende, interactieve ervaring die naar Disney California Adventure park in Disneyland Resort en Walt Disney Studios park in Disneyland Parijs gaat.


Beide parken zullen een opwindende nieuwe attractie bieden waar gasten van alle leeftijden zich bij de helden in actie kunnen voegen. We breiden ons verhaaluniversum uit door een nieuwe organisatie, de Worldwide Engineering Brigade, te creëren als onze setting voor deze ervaring. Hoewel WEB is gebaseerd op klassieke personages zoals Peter Parker, is het een organisatie waar we allemaal deel van kunnen uitmaken – een organisatie die ons uitnodigt om met deze iconische helden te leven als nooit tevoren.


Naast de introductie van WEB, kunnen we niet wachten om een ​​gloednieuwe, hypermoderne interface te debuteren als onderdeel van deze leuke, interactieve attractie. Door een mix van nooit eerder vertoonde technologie en praktische effecten, zullen gasten zelf ervaren hoe het is om de capaciteiten van een Super Hero te hebben.


Dit avontuur zal naadloos aansluiten op het verhaal van de nieuwe landen die we creëren in zowel Disney California Adventure Park als Walt Disney Studios park, waar bij elke beurt verrassingen zullen zijn!


Ik ben persoonlijk het meest opgewonden om te zien hoe Spider-Man door deze landen slingert in een nieuw pak dat je nu kunt zien in Walt Disney Studios Park, binnenkort in het Disney California Adventure Park en op andere locaties in de toekomst. We waren zeer verheugd om samen met Ryan Meinerding, hoofd van Visual Development bij Marvel Studios, dit prachtige nieuwe pakontwerp te maken.


En het gevoel is wederzijds. Volgens Ryan: “Het was het hoogtepunt van mijn carrière om alle kostuums van Spider-Man te ontwerpen voor de meest recente films. Het tot leven brengen van Tony Starks bekwame ontwerpesthetiek was een waar genot, maar werken met het Walt Disney Imagineering-team om een ​​look voor Spidey te ontwikkelen die de innovatie van een team jonge genieën weerspiegelt, brengt hem echt naar een nieuw niveau. En wetende dat parkgasten dicht bij dat pak kunnen komen en echt alle details in zich opnemen die de verbazingwekkende Imagineers erin hebben gestopt, betekent dit dat we echt een nieuwe versie van het personage tot leven hebben gebracht. ”


We zijn er trots op om nieuwe thuis te maken voor deze personages – waar gasten hun eigen avonturen kunnen beleven naast de fan-favoriete Super Heroes.


Rekruteren begint al snel, dus bereid je voor om te verzamelen en je kracht te vinden!Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com