New: Alice in Wonderland Cavalcade

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Net zoals vorig jaar krijgen we ook bij deze heropening opnieuw cavalcades te zien in het Disneyland Park in afwachting van de volledige heropstart van het entertainmentaanbod zoals de dagelijkse Disney Stars On Parade.Voorlopig doen we het dus met kleine cavalcades die op zich ook wel leuk zijn. Dit jaar hebben we er ook een Alice in Wonderland cavalcade bij gekregen. Daarvoor gebruiken ze de vroegere characters-trein die al een paar keer van thema werd veranderd. Aangezien die nog altijd in het thema van de Cheshire Cat is, was dit dus de perfecte gelegenheid om die te vullen met figuren uit Alice in Wonderland.

De felle kleuren, de opwekkende muziek onder een blauwe hemel met felle zon zorgen voor een zeer vrolijk een feestelijk moment in het Disneyland Park. Helaas zijn geen tijden gekend, dus je moet wat geluk hebben om de cavalcades te zien. Ze beginnen rond 12u00 ’s middags en je kan ongeveer om het half uur iets verwachten.

Kan je momenteel nog niet naar Disneyland Paris om ben je telkens op het verkeerde tijdstip op de verkeerde plaats, dan kan je hier onze video bekijken van de Alice in Wonderland Cavalcade.


🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com