New attraction added to Premier Access at Disneyland Park

Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Sinds vandaag is de attractie Phantom Manor in Frontierland, Disneyland Park toegevoegd aan de lijst van attracties met Premier Acces toegang. Momenteel kan je voor snelle toegang, waardoor je niet in de wachtrij hoeft te staan, voor 5 euro per persoon en voor 1 ritje Premier Acces kopen via de app van Disneyland Paris. De prijs kan variëren volgens de drukte en vraag naar Premier Acces. Tijdens drukke weekends of vakanties kan de prijs verhoogd worden, op weekdagen kan de prijs dan verlaagd worden. Dat zien we ook bij andere attracties met Premier Acces.

Een prijsvoorbeeld: Gezin met 4 personen: 4 x 5 euro = 20 euro om 1 keer op Phantom Manor te gaan. Wil je diezelfde dag de attractie nogmaals beleven dan moet je opnieuw 20 euro betalen voor Premier Acces.


Premier Acces werd gelanceerd op 5 augustus in Disneyland Paris. Klik hierboven voor meer info over deze betalende service

Voor ons is Premier Acces meestal een overbodige service die zorgt dat je bezoek aan Disneyland Paris alleen maar een stuk duurder wordt. Als je vroeg of laat in de dag nog in het Disneyland Park bent zal je zien dat veel attracties lage wachttijden hebben en dat het dan een perfecte tijd is om zonder Premier Acces en zonder lang wachten veel attracties te beleven. Premier Acces is een betalende vervanger van de vroegere gratis service Fastpass.

PixieDust.be

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com