New collectible key Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel finally available

Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

De langverwachte verzamelsleutel van Disney ‘ s Hotel New York – The Art of Marvel komt deze vrijdag 8 oktober 2021 uit: een beperkte oplage van 2020 exemplaren voor de prijs van 27 €.

Reserveer je ticket in de app Lineberty op woensdag 6 oktober om 18 uur! De verkoop zal plaatsvinden in het New York Convention Center vanaf 12 uur – met een limiet van 2 stuks per transactie. De ′′Last Chance′′ tickets zullen beschikbaar zijn in de app Lineberty op donderdag 7 oktober om 18 uur.

Deze verzamelsleutel van Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel was reeds vorig jaar aangekondigd als deel van de gethematiseerde merchandise die in het hotel bij opening verkrijgbaar zou zijn. Helaas was de sleutel er niet op tijd en is die nu pas beschikbaar. Deze sleutel is niet te verwarren met een andere verzamelsleutel die aan gasten van concierge level kamers en suites werd gegeven bij het verblijf. Dit is trouwens ook de eerste verzamelsleutel van een Disney hotel, alle andere verzamelsleutels die reeds verschenen waren gebaseerd op attracties zoals Phantom Manor, Alice Curious Labyrinth, Space Mountain, Big Thunder Mountain, Tower of Terror, … of op events zoals Mickey 90.

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com