New details about the central hub of its extension of Walt Disney Studios Park ?? ??

Omdat de belangrijkste constructiewerken tegen het einde van dit jaar moeten beginnen, heeft Disneyland Parijs nieuwe details onthuld over de komende uitbreiding, waaronder een meer dat het grootste natuurlijke podium van Walt Disney Studios Park wordt.


Stel je voor glinsterend water met promenades langs het meer, prachtig aangelegde banken, restaurants aan het water en indrukwekkende vergezichten. Een meer van 3 hectare wordt het nieuwe vrijetijdscentrum van Walt Disney Studios Park – en het belooft indruk te maken.


Meer dan een beeldbepalend pictogram, zal het meer dienen als een uniek entertainmentpodium met een 360 ° zicht. Het wordt uitgerust met de nieuwste technologieën om opwindende, op water gebaseerde spektakels te bieden, compleet met fonteinen, muziek en lichten, speciale effecten die de gasten zeker zullen bekoren.


“Deze nieuwe ontwikkeling in de open lucht draagt ​​bij aan de schoonheid en de levendigheid van Walt Disney Studios Park, terwijl het de perfecte uitvalsbasis is voor niet alleen shows overdag, maar ook spectaculaire shows tijdens de nacht. Het zal de ervaring van het park volledig verjongen “, aldus David Wilson, uitvoerend directeur van de site voor Euro Disneyland Imagineering, de afdeling die themagebieden en attracties ontwerpt en ontwikkelt voor Disneyland Parijs.


Het meer zal ook dienen als toegangspoort tot nieuwe thematische universums die het omringen. Een gebied geïnspireerd door de geliefde animatiefilm Frozen wordt het baken van de uitbreiding van het park, met een re-creatie van de beroemde haven van Arendelle aan de voet van een 40 meter hoge berg. In de buurt kunnen fans van Star Wars hun eigen avontuur beleven in een gebied dat ver weg van een sterrenstelsel ligt. Beide gebieden zullen complete ervaringen zijn, met elk niet alleen een grote attractie, maar ook een eetlocatie, winkels en ontmoetingsmogelijkheden met figuren.


Net als bij Disneyland Park wordt de ontwikkeling aangevuld met een grote, aangelegde berm aan de rand die de potentiële impact op de naburige regio zal helpen verzachten.
 Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com