New paid service “Guaranteed Access” coming to Disneyland Paris for Lion King show

Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Disneyland Parijs biedt gasten de mogelijkheid om hun ervaring te maximaliseren en hun dag te plannen met een groot aantal nieuwe digitale diensten die beschikbaar zijn op de officiële Disneyland Paris app. Met de terugkeer van The Lion King: Rhythms of the Pride Lands is nu een nieuwe betalende service met gegarandeerde toegang beschikbaar voor gasten. Met deze service kunnen gasten de gewenste speeltijd kiezen en reserveren. Met volledige gemoedsrust hebben gasten gegarandeerd toegang tot de iconische show bij terugkeer in Disneyland Paris. Deze service kan worden geboekt via de mobiele Disneyland Paris-app, DisneylandParis.com of door te bellen met het boekingskantoor. Het kan ook ter plaatse worden gekocht op een speciale locatie zoals City Hall in het Disneyland Park.

The Lion King: Rhythms of the Pride Lands blijft gratis voor gasten tijdens hun bezoek (afhankelijk van de capaciteit). Deze nieuwe service zal vanaf 13 oktober te koop zijn, met een beperkte hoeveelheid gegarandeerde toegang voor elk optreden. Houders van een jaarpas en een gast van hun keuze kunnen profiteren van een speciale korting van 15% die beschikbaar is City Hall (Disneyland Park) of door te bellen met het boekingskantoor. Korting onder voorbehoud van beperkte quota.

De populaire show Lion King: Rhythms of the Pride Lands in het Frontierland Theater zal terugkeren vanaf 23 oktober 2021.

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com