New selfie spot with Santa Claus at Disneyland Paris 2021

(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Elk jaar stopt de Kerstman in Disneyland Paris*, en dit seizoen zal dat niet anders zijn! Vanaf 13 november kunnen gasten een gloednieuwe Selfie Spot – Santa’s Magical Control Room – ontdekken in Arcade Beta in Videopolis.

Net voordat hij in zijn slee vertrekt voor zijn traditionele geschenkbezorging, opent de kerstman de deur naar een magische en unieke plek. Wie heeft er niet van gedroomd om naar de plek te gaan waar de Kerstman maandenlang zorgvuldig doorbrengt met de voorbereiding van zijn grote wereldreis? “We zijn in het kantoor van de Kerstman waar hij het hele jaar door werkt, zijn reis voorbereidt en plant om zijn reis perfect te organiseren”, zegt Emmanuel Lenormand, de showdirecteur die verantwoordelijk is voor Disney’s Enchanted Christmas-seizoen.

Opnieuw hebben de teams van Disneyland Paris zichzelf overtroffen met verbeeldingskracht en creativiteit om gasten een nieuwe en echt meeslepende Selfie Spot te bieden. “We hebben nauw samengewerkt met de Walt Disney Imagineering-teams om het juiste verhaal te vinden om onze gasten te vertellen.” De plaats om dat verhaal te vertellen lag voor de hand: “Videopolis is ontworpen op basis van het thema reizen, dus het lag voor ons voor de hand om dat te gebruiken als een natuurlijke uitbreiding om de avonturen van de Kerstman te vertellen voordat hij op een grote reis rond de aarde gaat om geschenken te bezorgen. .”

Scenograaf Jérôme Picoche heeft ook opmerkelijk werk geleverd door de gasten onder te dompelen in het hart van Santa’s Control Room. “Wereldkaarten, geografische kaarten, boeken … alles is aanwezig om de reis van de kerstman soepel te laten verlopen.” Geen detail wordt aan het toeval overgelaten: er zijn kaarten die de verschillende continenten weergeven, registers waarin kinderen van over de hele wereld zijn vermeld zodat niemand wordt vergeten, elk klein detail! We kunnen het kasteel van Doornroosje zelfs door een raam zien.

*De kerstman is er maar tot 25 december.Disneyland Paris
Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com