Nieuwe show voor Tokyo DisneySea zomer 2019

Tokyo Disney Resort heeft aangekondigd dat een nieuwe show, “Song of Mirage,” in de zomer van 2019 in de Hangar Stage, in Lost River Delta in Tokyo DisneySea, zal worden geopend. Deze show bevat een origineel verhaal met muziek en dans en je favoriete Disney-personages in een meeslepende live-opvoering met indrukwekkende projectiemapping.


In deze show gaan Mickey Mouse en zijn vrienden op avontuur om de Rio Dorado en zijn legendarische goudstad te ontdekken. De show begint in een oude vliegtuighangar in Lost River Delta, waar Goofy, een piloot, het rustig aan doet. Een trio avonturiers – Mickey Mouse, Minnie Mouse en Donald Duck – begeven zich naar de hangar. Donald heeft mysterieus personeel opgepakt dat hen op magische wijze naar een spannend avontuur leidt.


Mickey en zijn vrienden leren dat om de stad Rio Dorado te bereiken, ze sterk moeten geloven dat dromen uitkomen. Terwijl het mysterieuze personeel de weg wijst, ontdekken ze spannende werelden, waar ze een aantal prachtige ontmoetingen hebben. Als de kracht van hun wensen een climax bereikt, wordt een fanfare gehoord en voor hun ogen verschijnt het uitgestrekte, majestueuze land van Rio Dorado.


Openingsdatum: Zomer 2019
Duur: ongeveer 30 minutenGeef een reactie

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com