Nieuwe Standby Pass komt naar Disneyland Paris App

Vanaf 6 oktober zal Disneyland Paris een nieuwe digitale tool testen, Standby Pass genaamd, die zal helpen de tijd die gasten doorbrengen in wachtrijen voor enkele van onze populairste attracties in zowel Disneyland Park als Walt Disney Studios Park te optimaliseren.Sinds de heropening heeft Disneyland Paris een reeks nieuwe operationele maatregelen en procedures geïntroduceerd om de gezondheid en veiligheid van gasten en Cast beter te kunnen regelen. Standby Pass maakt gebruik van technologie om de zorgen van gasten over lange rijen, drukte en fysieke afstanden weg te nemen en tegelijkertijd de voortdurende digitale transformatie van het resort te bevorderen.
Deze nieuwe service wordt gelanceerd op de officiële Disneyland Paris-app, te beginnen met Crush’s Coaster en wordt de komende weken geleidelijk uitgerold naar Dumbo the Flying Elephant, Peter Pan’s Flight, Big Thunder Mountain, Star Wars Hyperspace Mountain, Autopia, The Twilight Zone Tower of Terror and Ratatouille: The Adventure.

Met de Standby Pass kunnen gasten een tijdslot boeken om in de fysieke wachtrij van een attractie te komen via de officiële Disneyland Paris-app en terug te keren naar de wachtrij op een bepaald tijdstip gedurende bepaalde periodes van de dag, afhankelijk van beschikbaarheid en afhankelijk van de dag tot dagelijkse behoeften in de parken. Als deze is geactiveerd, kunnen alleen gasten met een stand-bypas de geselecteerde attracties bezoeken. Toegang zonder Standby Pass is enige tijd elke ochtend en avond mogelijk.

Hoewel de Standby Pass geen onmiddellijke toegang tot een attractie biedt, kunnen gasten een deel van hun wachttijd doorbrengen voor attracties buiten de fysieke wachtrij om te genieten van andere ervaringen in de parken en wordt fysieke afstand versterkt. Standby Pass is slechts de nieuwste technologie die in het resort wordt geïmplementeerd, omdat we altijd op zoek zijn naar manieren om de gastervaring te verbeteren en ons aanbod te blijven leren en aanpassen.

PixieDust.be

Hoe het werkt

Gasten moeten eerst de officiële Disneyland Paris-app downloaden en een Disney-account aanmaken (leeftijd 18 jaar en ouder vereist). Zodra dit is voltooid, kunnen gasten hun parktickets of -passen registreren op hun account, vervolgens klikken op ‘Een stand-bypas’ en de instructies op het scherm volgen. De Standby Pass is alleen beschikbaar voor gasten die zich in de parken bevinden, op voorwaarde dat de service wordt geactiveerd bij geselecteerde attractie (s), en kan voor één attractie tegelijk worden gereserveerd. Eén gast kan in één keer een Standby Pass reserveren voor zijn hele groep.
Elke stand-bypas komt overeen met een retourtijdvenster van 30 minuten waarin gasten aankomen bij de ingang van de attractie. Bij terugkomst met een Standby Pass, moeten gasten hun Standby Pass QR-code tonen die is opgeslagen in de Standby Pass-portemonnee onder het gedeelte ‘Profiel’ van de app, en vervolgens in de fysieke wachtrij wachten voor de geschatte hoeveelheid tijd die op de officiële App en bij de ingang van de attractie. 


🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com