New Year’s Eve Party in Disneyland Park: Luid het nieuwe jaar in als nooit tevoren in


(!) Do you speak another language? Then use the translate function ! Translate this website to 9 different languages. (!) Parlez-vous une autre langue? Ensuite, utilisez la fonction de traduction ! Traduisez ce site en 9 langues différentes.
PixieDust.be

Beleef een onvergetelijke 30ste verjaardag speciale editie van de Disney New Year’s Eve Party! Bereid je voor van 20.30 uur tot 02.00 uur op een avond vol betovering en oogverblindende verrassingen… een once-in-a lifetime feestsfeer die u niet mag missen!

PixieDust.be

3, 2, 1…

Doe je eerste wens voor het nieuwe jaar tijdens de vernieuwde adembenemende vuurwerkshow “The Sparkling WISHES of Disney New Year’s Evevol met magische kleuren en vormen! Terwijl de klok aftelt, knallen talloze kleuren boven het Kasteel van Doornroosje, samen beleef je een jaarwisseling die je nooit zult vergeten!

Disneyland Park
New Year’s Eve Fireworks

Disney Characters On Stage!

Feest mee met de Disney Figuren op diverse plaatsen in het Disneyland Park! Heb je zin in een countryavond met Goofy of een discofeest met Mickey en zijn vrienden? Wil je de avonturen van Peter Pan, Baloe, Aladdin en Mary Poppins tot leven zien komen? Of ga je liever walsen op het vorstelijke bal voor het Kasteel van Doornroosje? En Minnie gaat dit jaar groter dromen dan ooit!

Mickey heeft ter ere voor de 30e verjaardag veel Disney en Pixar vrienden uitgenodigd om het nieuwe jaar magischer en fantastischer dan ooit te vieren! Deze kleurrijke en muzikale parade moet je beleven.. droom groter, lach harder en geniet nog meer!

PixieDust.be
Mickey’s Fun Disco Party (2021)

Disney dansfeest op oudejaarsavond

Dans het nieuwe jaar in op de Disney New Year’s Eve Dance Party voor het Kasteel van Doornroosje. De vrolijkste en meest swingende Disney hits zijn speciaal geremixt om dit feest magischer dan ooit te vieren.

De vrolijke dagshow voor onze 30e verjaardag “Dream… and Shine Brighter!” keert terug in een exclusieve nachtversie. De magie bereikt een absoluut hoogtepunt wanneer de “Disney D-Light” avondshow de nachtelijke hemel boven het Kasteel van Doornroosje verlicht!

PixieDust.be
Dream.. And Shine Brighter

Attracties open tot 02.00 uur!

Geniet van de attracties tot in de vroege ochtend van 2023! De magie van de feestdagen wordt nog mooier in de unieke sfeer van deze speciale avond.

PixieDust.be
Buzz Lightyear Laser Blast
PixieDust.be
PixieDust.be

REVIEW: New Year’s Eve at Disneyland Paris 2021 – 2022

Onverwachte fantastische oudejaarsavond in Disneyland Paris


🇪🇺 Shop on ShopDisney (EU): https://bit.ly/37BrrJf

🇫🇷 Shop on ShopDisney (FR): https://bit.ly/36kwkFP

🇬🇧 Shop on ShopDisney (UK): http://bit.ly/36zR0Ik


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com