Nieuw budget hotel nabij Disneyland Paris

Nabij Disneyland Paris is onlangs een nieuw hotel geopend. ACE Hotel Paris Marne La Vallée is geen Disney hotel maar het ligt wel op slechts enkele minuten van het Resort. Het hotel staat in de Franse gemeente Bailly-Romainvilliers. Het hotel is een budget hotel van de ACE hotel group en telt 76 kamers. De prijzen variëren naargelang de datum en periode van aankomst, de gemiddelde kamerprijs zal tussen de 65 en 75 euro liggen.


Bij dergelijke hotels in de buurt van Disneyland Paris zijn er geen tickets voor de Disney Parken inbegrepen en dienen deze apart gekocht te worden online (goedkoper) of aan de ingang van de parken. Dit hotel is perfect voor gasten die al losse tickets hebben of gasten met een jaarpas voor Disneyland Paris die budgetvriendelijke slaapplaats zoeken bij Disneyland Paris.


Zoals de meeste hotels beschikt ook dit hotel over Wifi in de gemeenschappelijke ruimtes en in de kamers. Er is keuze uit éénpersoonskamers, tweepersoonskamers of zelfs familiekamers. En met een kleine supplement kan je hier ook je huisdier meebrengen (beperkt tot honden en katten en 1 per kamer).


En ook belangrijk, dit hotel beschikt over gratis parkeerplaatsen. In tegenstelling tot sommige hotels rond het Val D’europe Shopping Center waar betaald moet worden om te parkeren. Het hotel heeft geen shuttle bus en daardoor dus enkel geschikt als u over eigen vervoer beschikt.


Ook benieuwd naar dit hotel of andere budgetvriendelijke hotels in de buurt. Reserveer alvast een kamer voor je volgende trip naar Disneyland Paris, boek hier je kamer


PixieDust.be


http://booking.pixiedust.be/nl/hotels-in-de-buurt/
Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com