Nieuw event Electroland in Disneyland Paris

Disneyland Paris bereidt zich voor om de eerste editie van een elektronische muziek concert, Electroland. Waarmee 10.000 fans een meeslepende ervaring beleven met wereldberoemde DJ’s in een feestelijke en vriendelijke sfeer, alsook toegang tot de attracties in het Walt Disney Studios Park.

De DJ en Amerikaanse producer Steve Aoki en Australische duo Nervo zijn de hoogtepunten van het concert. Zij krijgen het gezelschap van de Franse DJ Michael Calfan en Richard Orlinski.

Electroland zal Disneyland Paris transformeren in een tempel van elektronische dansmuziek. Deze eerste editie van Electroland belooft magisch te zijn. Toeschouwers gaan niet alleen kunnen genieten van deze openlucht show, maar krijgen ook toegang tot attracties van het Walt Disney Studios Park tijdens deze avondopening! Reusachtige LED-schermen en projecties op een van de grootste attracties van het park – The Twilight Zone Tower of Terror ™, de aanwezigheid van speciale gasten en een aantal onvergetelijke verrassingen, alles met een laagje Disney magie  Electroland zal een adembenemend event worden.

Het event vind plaats in het Walt Disney Studios Park op 08 Juli 2017. Er moeten aparte tickets voor het event gekocht worden. Tickets kosten 68 euro of het Privilege ticket voor 85 euro.

Koop hier je TICKETS ! Ze vind de tickets bij de ‘avondhappenings’.

PixieDust.be

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com