Nieuw in Disney’s Contemporary Resort: Pixar Play Zone

Vanaf 13 april 2018 gaat de Pixar Play Zone open in Disney’s Contemporary Resort in Walt Disney World. Iedere avond kunnen kinderen tussen 4 en 12 jaar de leukste avonturen beleven met hun Pixar vrienden uit Toy Story & The Incredibles. Terwijl de kinderen een fantastische tijd beleven in deze Pixar Play Zone hebben de ouders wat tijd voor zichzelf tijdens een rustige avond in het Walt Disney World Resort.


In Bonnie’s speelkamer vinden de kinderen een assortiment speelgoed. Juist om de hoek is de “Living Room” waar de meeste actie te beleven valt te starten met de Space Ranger Training waar een Space Ranger de kinderen zal keren hoe een Jr. Space Ranger van Star Command te worden. Daarna komen Woody & Jessie met hun avonturen uit het Wilde Westen tijdens Woody’s Roundup en is er ook een sing along feestje.


PixieDust.beNaast de “Living Room” zal er een Radiator Springs Racetrack te vinden zijn, waar de kinderen hun eigen racewagen kunnen maken om daarna te testen op de grote racebaan.


Tot slot leren de kinderen de nieuwste “dance moves” tijdens de Incredible Dance Party met Mr. Incredible & Mrs. Incredible onder leiding van een party host.


Tijdens de avond zijn er ook tal van videospelletjes te vinden, en krijgen de kinderen een maaltijd en desserts.


The evening will also include arcade games, dinner and dessert!


De avond start om 18u tot 22u30 en kost €65 per kind (plus tax)


PixieDust.be
Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com