Nieuwe 3D beelden van Arendelle: World of Frozen


Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Helaas moeten we nog even wachten, maar over enkele jaren krijgt het Walt Disney Studios Park een themazone gebaseerd op de populaire Disney film Frozen. De voorbije tijd lag de focus vooral op de bouw van Avengers Campus, maar nu zijn ze ook aan Frozen begonnen.

Hong Kong Disneyland zal het eerste Disney Resort zijn dat een themazone zal krijgen van Frozen, het project is al ver gevorderd in Hong Kong waar Disney momenteel druk bezig is met decoreren. In tegenstelling van Disneyland Paris krijgt Hong Kong Disneyland een darkride en een roller coaster gelijkaardig met de Seven Dwarfs Mine Train uit Walt Disney World. Disneyland Paris zal helaas enkel de darkride krijgen.

PixieDust.be
Foto: HKDL Fantasy op Twitter

Op de afdeling van Disney Parks & Resort op de D23 Expo 2022 kunnen Disney fans gaan kijken naar een exclusieve 3D-weergave van Arendelle: The World of Frozen versie uit Hong Kong Disneyland waarvan Disneyland Paris een kopie zal krijgen.

In het Walt Disney Studios Park komt het Frozen gedeelte helemaal achteraan in het park met daarvoor een groot meer. In het Frozen land zal je een grote attractie vinden waar je met bootjes doorheen de wereld van Anna, Elsa & Olaf zal varen. De attractie zou gelijkenissen vertonen met de Frozen attractie in Epcot van Walt Disney World. Ook zal er een plaats zijn om de personages uit de filmte ontmoeten (in het kasteel van Arendelle), winkels en een restaurant.

Wanneer Arendelle: World of Frozen zal openen in Disneyland Paris is momenteel nog onduidelijk.

Frozen
PixieDust.be
PixieDust.be

Frozen: A Musical Invitation

Beleef een betoverende Frozen reis in Animation Celebration (Walt Disney Studios Park). Zing samen met Sven en Kristoff en krijg Anna’s magisch bewegingen aangeleerd om Elsa te verrassen in haar ijspaleis.

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com