Nieuwe betaalterminals in Disney Village

Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

In uitgaansgebied Disney Village zijn ze ondertussen begonnen met het uitrollen van nieuwe betaalterminals waaronder in The Disney Gallery winkel, een waar paradijs voor verzamelaars waar je terecht kunt voor collector’s items, decoratieve artikelen en de Art on Demand service.

Aan de kassa van de winkel is er een nieuwe betaalterminal verschenen die breder is dan de oude variant en heeft een zichtbaarder icoon om contactloze betalen te doen via betaalkaarten of Apple Pay. De nieuwe betaalterminals zijn vergelijkbaar met deze uit Walt Disney World (maar zonder Magic Band tap functie) en meubelwinkel Ikea.

Het is momenteel onduidelijk wanneer andere winkels en restaurants in het resort deze betaalterminals zullen krijgen en als de hotel Magicpass werkt via de nieuwe betaalterminals

PixieDust.be
Oude versie
Disney Village
Nieuwe versie
PixieDust.be
PixieDust.be

Hoe vroeger je boekt, hoe beter de prijs!

Wacht niet te lang om je verblijf in Disneyland Paris te boeken. Hoe vroeger je boekt hoe lager de prijzen en hoe hoger de beschikbaarheid !

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com