Nieuw concept art van nieuwe promenade Walt Disney Studios Park


Use the translate function to translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Geen grote aankondigingen voor Disneyland Paris behalve enkele kleinigheden dat we al wisten zoals de kleine Rapunzel attractie voor het Walt Disney Studios Park en Frozen land die al lang geweten is. Wel werd er een compleet nieuwe concept art getoond van de nieuwe promenade die Studio 1 zal verbinden met de nieuwe vijver in het midden van het park.

Op dit nieuwe concept zien we de Rapunzel attractie, die gelijkaardig zal zijn aan de Tea Cups in het Disneyland Park. Ook daar komt er nog een kleine gethematiseerde vijver, waar je onderander Rapunzel in Flynn Rider in een bootje kan zien. Dichter bij de vijver is er ook nog een andere gebouw te zien, maar het is nog niet duidelijk wat dit zal zijn. Verder zien we ook het nieuwe “Engelse” pleintje met een kiosk in het midden die gethematiseerd zal zijn naar Engelse verhalen zoals Mary Poppins en Peter Pan.

Walt Disney Studios Park
Foto: Jim Shull (Twitter)
PixieDust.be
PixieDust.be

Volg al het nieuws van de Walt Disney Studios uitbreidingen !

Avengers Campus is al klaar en open maar nu volgen er nog meer nieuwe delen in het Walt Disney Studios Park. Een grote promenade, een vijver en een Frozen gebied. Bekijk al het nieuws hier >>

Geef een antwoord

Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com